Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović u sedam će hrvatskih gradova, Zagrebu, Zadru, Osijeku, Vukovaru, Karlovcu, Sisku i Bjelovaru, održati seminar pod nazivom "Kako da učenje postane igra".

Seminar "Kako da učenje postane igra" namijenjen je odgojiteljima, učiteljima, pedagozima, psiholozima, sportskim djelatnicima, roditeljima i onima koji to planiraju postati, kao i svima onima koji se bave edukacijom, odgojem i razvojem djece.

Ova edukacija temelji se na NTC sustavu učenja, inovativnom programu kojeg je osmislio dr. Ranko Rajović, koji je verificiran od strane Ministarstva obrazovanja i provodi se u više od 20 država Europe. Doktor Rajović je specijalist interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih znanosti.

Ranko Rajović Ranko Rajović: "Posao je djeteta da se kreće, vrti, skače, a ne da satima gleda u mobitel"

Na svom predavanju, dr. Rajović će objasniti razloge zbog kojih djeca nailaze na teškoće u učenju. Sudionici seminara dobit će uvid u fascinantne aspekte dječjeg razvoja, razumijevanje kako se razvijaju njihove vještine, kognitivni napredak te koncentracija. Dr. Rajović će sudionicima seminara dati i savjete o tome kako osmisliti aktivnosti i poticati djecu kroz igru.

Na seminaru će biti riječi o razvoju mozga, greškama roditelja koje utječu na razvoj mozga, razvojnim smetnjama i ranoj stimulaciji.

Malo dijete hoda Ranko Rajović: 5 najčešćih grešaka koje roditelji rade do 4. godine života djeteta

Doktor Ranko Rajović govorit će i o razvoju kreativnosti kod djece, asocijativnom učenju, razvoju matematičko-logičkog razmišljanja, divergentnom mišljenju i primjeni NTC metodologije za rad kod kuće, u vrtiću ili u školi.

Cijena sudjelovanja na seminaru je 45 eura, a termini za Karlovac, Sisak i Bjelovar bit će objavljeni uskoro.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju