Koža oko očiju zahtijeva posebnu njegu jer je znatno tanja i osjetljivija od kože na drugim dijelovima tijela. Njeguje se pažljivim tapkanjem jagodicama prstiju, koristeći, naravno, prikladne proizvode.

Galerija Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum Collistar Special Anti-Age Biorevitalizing Eye Contour krema Vichy Liftactiv Supreme njega za korekciju bora i čvrstoće kože oko očiju +4 Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju

Jedan od problema s kojim se mnogi bore kada je u pitanju područje oko očiju su dosadni podočnjaci. Tamni kolutovi mogu biti posljedica neispavanosti, ali tu su i drugi mogući uzroci kao što su starenje, alergija i genetika.

Dame koje muku muče s podočnjacima protiv njih se bore na razne načine, a svoje mjesto među pomoćnicima u ovoj borbi imaju i razne kreme i serumi. Mi smo u nastavku izdvojili njih sedam na kojima će vam koža oko očiju biti jako zahvalna.

Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

Ovaj serum s vitaminom C namijenjen je za sve tipove kože. On zaglađuje fine linije i bore te smanjuje natečenost te tamne kolutove. Među prednostima korištenja ovog seruma navedeno je i to da povoljno utječe na izgled plavih i smeđih podočnjaka .

Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Collistar Special Anti-Age Biorevitalizing Eye Contour krema

Ova krema čuva kožu oko očiju, osigurava joj sve potrebne hranjive tvari i hidratizira je. Zahvaljujući ovoj kremi smanjuju se natečenost i tamni krugovi ispod očiju, a koža postaje svježija, ujednačenija i elastičnija.

Collistar Special Anti-Age Biorevitalizing Eye Contour krema Collistar Special Anti-Age Biorevitalizing Eye Contour krema (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Vichy Liftactiv Supreme njega za korekciju bora i čvrstoće kože oko očiju

Radi se o proizvodu koji je namijenjen za žene iznad 40 godina, čak i s osjetljivim očima, koje žele sveukupnu njegu područja oko očiju: bore, kapci, podočnjaci i vrećice ispod očiju. Nanosi se ujutro i navečer laganjim tapkanjem na cjelokupno područje oko očiju.

Vichy Liftactiv Supreme njega za korekciju bora i čvrstoće kože oko očiju Vichy Liftactiv Supreme njega za korekciju bora i čvrstoće kože oko očiju (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Biologique Recherche Liposmose

Zahvaljujući posebnoj formuli s djelovanjem protiv natečenosti područja oko očiju, Liposmose pruža dugotrajno rješenje djelujući na vrećice ispunjene vodom i masti, kao i na one uzrokovane starenjem kože.

Ekstrakt Rance crvene morske alge potiče protjeca­ nje vode u područjima retencije kako bi se ograničilo njezino nakupljanje i stvaranje vodene podbuhlosti. Tetrapeptid sa svojim lipolitičkim djelovanjem pospješuje razgradnju lipida i doprinosi smanjenju obujma i dubine masnih vrećica.

Biologique Recherche Liposmose Biologique Recherche Liposmose (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju

Radi se o anti-age kremi za područje oko očiju s hijaluronskom kiselinom, saponinom i enoksolonom. Ona ispunjava, stimulira i štiti. Suzbija proces starenja, a rezultat korištenja je vidljivo glatka, blistavija koža.

Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Shiseido Waso Yuzu-C Eye Awakening Essence lagana esencija za okoloočno područje

Ova lagana esencija za oči sadrži Yuzu citruse i vitamin C koji su savršena kombinacija za poboljšanje izgleda područja oko očiju. Uklanja podočnjake i natečenost, te vlaži područje oko očiju.

Shiseido Waso Yuzu-C Eye Awakening Essence lagana esencija za okoloočno područje Shiseido Waso Yuzu-C Eye Awakening Essence lagana esencija za okoloočno područje (Foto: Internetska stranica proizvođača)

La Roche Posay Hyalu B5 Eyes koncentrat protiv bora

Hyalu B5 pomaže vratiti volumen i obnoviti kožnu barijeru u području oko očiju. Proizvod je namijenjen za bore i sitne linije, umorno i krhko područje oko očiju.

La Roche Posay Hyalu B5 Eyes koncentrat protiv bora La Roche Posay Hyalu B5 Eyes koncentrat protiv bora (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju