Zamorci su sami po sebi neodoljivo preslatki, a u nekim situacijama postaju još slađi. Takve su neodoljive i dvije bijele ženke zamorca koje su se 'posvađale' zbog posljednjeg zalogaja. Pogledajte kako je ova neodoljiva svađica završila

Sestre Suzie i Gracie ženke su zamorca koje jako vole papati – toliko da su spremne i posvađati se zbog posljednjeg zalogaja hrane.

Skupa su počele žvakati istu vlas trave, a kada je vlas došla do kraja sestre su krenule vući je svaka na svoju stranu nastojeći da sočna trava završi baš u njenom želucu.

Kako je ova neodoljiva svađica dviju bijelih ljepotica završila pogledajte u videu koji je preko Facebooka dosad pogledan preko 41.000,000 puta, skupio je više od 300.000 lajkova i podijeljen je preko 700.000 puta. Dražesne životinjice vjerojatno nisu baš uživale u svađi, ali sudeći po ovim brojkama Internet sigurno je. A ne sumnjamo da ćete i vi!

 

Gracie and Suzie (sisters) play tug of war in slow motion! ❤️ Jukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Bivoir Cavies on 2. listopad 2015

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju