Dame iz Zadra vole se lijepo odjenuti i izaći u grad, a u mnoštvu istaknula se sjajno odjevena ljepotica koja je nosila vrlo efektan, ali ne tako često viđen odjevni komad na našim ulicama.

Galerija

Plavokosa dama za svoj street style odabrala je kombinezon, i to model od crnog špricanog trapera te s patentnim zatvaračem u gornjem dijelu. Kombinezon ima pojas oko struka, efektne uzdužne prošive i rukave na lagani puf.

Odličan kombinezon kombinirala je uz visoke crne čizme na ravni robusniji đon. Atraktivne čizme od brušene kože imaju vezanje na žniranac i patentni zatvarač sa strane za lakše obuvanje te dodatne zatvarače kao ukras.

S dva sjajna modna komada, traper-kombinezonom i visokim čizmama od brušene kože, zadarska street stylerica složila je stajling koji izgleda poput milijun dolara.

Plavuša sa splitske rive: Dokaz da su i obične tajice dovoljne za tip-top kombinaciju

Prezgodna Zadranka svoj street style savršeno je stilizirala s malom svijetloplavom torbicom sa zlatnom kopčom, decentnim nakitom i sunčanim naočalama privlačnog dizajna, dok je preko ruke nosila sako pepita-uzorka.

Street style kombinacije u Zadru - 3
Traper kombinezon i visoke čizme od brušene kože dva su komada dovoljna za izgled od milijun dolara (Foto: Marko Dimic/PIXSELL)

Još street style inspiracije iz Zadra pronađite u fotogaleriji na početku teksta.