I Severina voli nositi odjevne kombinacije s trapericama, pogotovo kada stignu sve topliji i ljepši dani koji najavljuju proljeće. Na svom Instagramu pjevačica je objavila četiri fotografije na kojima je pokazala još jedno izvrsno modno izdanje u kojem je ponovila neobične štikle koje je nosila i prije dvije godine.

Severina je stajling složila od svijetlo plavih traperica ravnog kroja uz koje je nosila običnu bijelu majicu i gore crnu kožnatu jaknu švicarkog brenda Jalizé Couture koji, kako stoji u opisu brenda, nudi luksuznu odjeću za urbane dive, spajajući ležerni šik, aristokratsku eleganciju i ženstvenost u bezvremenski stil brenda.

Opasno dobar kožnjak dužine do struka ima remenčiće na rukavima i veliki svjetlucavi natpis na leđima koji je prekrila Severinina raspuštena kosa.

Neobične krznene štikle dale su poseban pečat stajlingu, a riječ je o cipelama talijanske modne kuće Marni s takozvanom shearling teksturom, kakvu posljednjih sezona najviše viđamo na zimskim kaputima. Čupave bijele štikle pjevačica je već nosila 2021. godine, a tada ih je kombinirala uz crnu haljinu.

Severina: Maksi haljina ispod koje se obavezno nosi bikini Severina uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Dugi kaftan Louise Ballou s uzorkom orhideje Dugi kaftan Louise Ballou +0 Kaftan sa stražne strane

Mi smo svi jeans generacija, napisala je Severina uz fotografije na kojima nosi i veliki crni ruksak hrvatskog dizajnera Zorana Mrvoša. Vrlo efektan ruksak ima patentni zatvarač i metalnu ručku u obliku obruča te dizajnom podsjeća na vrećastu torbu i ruksak u jednom.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju