Na radost svojih obožavatelja, Severina je najavila novu regionalnu turneju. Za sada se u prodaju puštaju ulaznice za koncerte u Splitu (16. studenog) i Zagrebu (7. prosinca), a pjevačica je napomenula kako jedva čeka nastupe i jako se raduje turneji.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +4 Jennifer Lopez

Objavu je popratila fotografijom odjevne kombinacije u kojoj dominiraju mini suknja i bluza popularne francuske dizajnerice Isabel Marant.

 

U pitanju su modeli efektnog metalik odsjaja, a Severina ih je nadopunila bijelim salonkama i torbicom brenda Lanvin koju smo imali prilike vidjeti i u njezinu londonskom izdanju iz 2016. godine.

Severinina kombinacija s potpisom Isabel Marant sigurno bi se svidjela i latino divi Jennifer Lopez, koja jednostavno ne može odoljeti odjeći (i obući) metalik odsjaja.

Nosi je posvuda – na dodjelama nagrada, televizijskim gostovanjima, koncertima, ali i u privatno vrijeme, pa u svojoj pozamašnoj kolekciji ima čak i metalik trenirku. U modnom smislu, suptilnost nije karta na koju igra ta lavica, a zašto i bi kad joj blještavilo tako dobro pristaje - baš kao i Severini.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I RISKANTNU SUKNJU JENNIFER LOPEZ:

Jennifer Lopez: Maksi suknja koju se većina žena ne bi usudila nositi Jennifer Lopez u St. Tropezu u odvažnoj kombinaciji Jennifer Lopez u St. Tropezu - 2 Suknja Caroline Constas +2 Jennifer Lopez u St. Tropezu - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju