Niz koncerata na ovogodišnjoj ljetnoj turneji Severina je nastavila nastupom u slovenskim Juršincima.

Galerija

Tamo je pjevačica pokazala još jednu zanimljivu scensku kombinaciju, a fotografije tog izdanja do sada su na njezinu službenom profilu na Instagramu prikupile više od 18.000 lajkova.

Ovaj put su se u kombinaciji najviše istaknule hlače. Sasvim očekivano, s obzirom na to da je u pitanju model sa šljokicama.

Duge šljokičaste hlače Severina je kombinirala sa sportskim topom i mrežastim bodijem, a oko struka je nosila lakiranu torbicu.

Posljednjih nekoliko sezona šljokice su napokon prestale biti dodatak rezerviran isključivo za novogodišnju noć i svečane prigode.

Zahvaljujući kolekcijama brojnih modnih kuća u kojima su se našli gotovo svi odjevni komadi ukrašeni tim blještavim točkicama, šljokice su se uvukle i svakodnevnu garderobu na oduševljenje ljubiteljica sjaja.

Jedno je sigurno, koji god šljokičasti komad odjenuli, ne ginu nam znatiželjni pogledi jer oko jednostavno bježi prema tom efektnom dodatku. Ako ste se i vi zaželjeli hlača sa šljokicama, u galeriji pogledajte nekoliko modela po uzoru na Severinu koje smo pronašli za vas.