Poslovne obaveze Severina je začinila s malo uvijek dobrodošle zabave i smijeha.

Galerija Čizmice Lamsy Isabel Marant inspirirane kaubojkama Čizmice Lamsy Isabel Marant +0 Kolekcija Isabel Marant za jesen/zimu 2018. godine - 4

Na Instagramu je objavila video s jednog snimanja na kojem je odlučila zaplesati. Pritom je pokazala da je i ona svladala takozvani "flossing", plesni pokret koji je zaludio ljude diljem svijeta zahvaljujući pojavljivanju u video igri Fortnite.

Severina je "flosala" odjevena u prekrasan dugačak kaput bež boje s dvostrukim kopčanjem, a na nogama je imala čizme Isabel Marant pod nazivom "Lamsy".

Čizmice Lamsy Isabel Marant inspirirane kaubojkama Čizmice Lamsy Isabel Marant inspirirane kaubojkama (Foto: Isabel Marant)

Modelu inspiriranom kaubojkama iz kolekcije za jesen/zimu 2018. godine predvidjeli smo popularnost nakon što ih je dizajnerica predstavila na Pariškom tjednu prêt-à-porter mode u ožujku.

Nismo se prevarili jer su ove efektne čizmice našle mnogo poklonica među poznatim damama, a nije im odoljela ni Severina koja je odabrala model u crnoj boji.

Sviđa li vam se potpetica u obliku stošca?

glasova:

Posebne su zbog metalnih detalja, ali i potpetice u obliku stošca. Trendseterice su zavoljele su ovaj efektan oblik potpetice koji je uz Marant najviše popularizirala modna kuća Saint Laurent. Međutim, mnoge žene i dalje preferiraju samo potpetice klasičnog oblika koje nikada neće izaći iz mode.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju