Severina je na svom Instagramu objavila atraktivnu fotografiju na kojoj sjedi na prozoru s pogledom na zagrebačke ulice. Pjevačica je odjenula kardigan brenda Gucci koji nam se odmah učinio poznatim – pa da, nosila ga je nedavno i Jennifer Lopez

Galerija Severina Jennifer Lopez u kardiganu Gucci kakav nosi i Severina - 2 Jennifer Lopez u kardiganu Gucci kakav nosi i Severina - 4 +2 Jennifer Lopez u kardiganu Gucci kakav nosi i Severina Pjevačica Severina Kojić zaogrnula se u predivan kardigan luksuznog brenda Gucci, sjela na prozor i snimila atraktivnu fotografiju s vizurama grada Zagreba u pozadini.

Severina je za fotografiranje na ugodnim zimskim temperaturama nosila samo kardigan, dok ga je J.Lo. za šoping kombinirala uz traperice, bijelu majicu i žute gležnjače

Zagreb, tak imam te rad, napisala je 45-godišnja zvijezda uz fotografiju koju je objavila na svom službenom Instagramu. Učinio nam se njen topli kardigan poznatim, i to potpuno opravdano – isti takav kardigan nosila je i Jennifer Lopez prije nešto više od dva tjedna tijekom šopinga na Beverly Hillsu.

I dok je Severina, kako se čini, za fotografiranje na ugodnim zimskim temperaturama nosila samo kardigan, J.Lo. ga je kombinirala uz poderane traperice, običnu bijelu majicu i žute gležnjače. Američka diva kombinacija ju upotpunila i tamnocrvenom torbom ukrašenom njenim slavnim inicijalima.
 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju