Severina trenutačno uživa na odmoru u Jordanu, a svoje dojmove, ali i modne kombinacije dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

Galerija Severina uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama YLS ruksak Joe, 20.678 kn Haljina Aliza Ulle Johnson, 3.540,35 kn +0 Haljina Aliza Ulle Johnson, 3.540,35 kn

Severina je nedavno podijelila na Instagramu i svoj put u drevni grad uklesan u stijeni – Petru – koja je upisana i na prestižni UNESCO-ov popis svjetske baštine kao jedno od najvrjednijih kulturnih dobara čovječanstva.

…otišli smo prvo u noćni kilometarski obilazak kroz kanjon, gdje nam se napokon ukazala ova Riznica. Mnoštvo ljudi, a svi kao djeca ispuštaju uzdahe nad prizorom koji se ne može zaboraviti, opisala je pjevačica svoje dojmove o divnoj Petri.


Za posjet drevnom gradu odlučila se za vrlo udobnu, ali i upečatljivu modnu kombinaciju kojom je dominirala maksi haljina Aliza iz ovogodišnje predjesenske kolekcije Ulle Johnson. Riječ je o haljini danske dizajnerice srpskih korijena čije kreacije i inače rado nosi.

Haljina Aliza napravljena je od teksturiranog pletenog materijala u izražajnoj crvenoj boji cvijeta maka s tamnijim prugicama i suknjom koja se na suptilan način širi od struka prema podu. Ovaj kroj od elastične tkanine laska ženskoj figuri u obliku pješčanog sata.

Haljinu Ulle Johnson hrvatska je pjevačica sparila sa sportskim tenisicama za trčanje brenda Axel Arigato, a ispod poruba provirivale su i uske nogavice crnih hlača. Preko ramena je prebacila upečatljivu maramu, a oči zaštitila sunčanim naočalama.

Severina: "Svemirske" čizme za jedno od najljepših mjesta na svijetu Čizme Selene brenda The Attico Čizme Selene brenda The Attico Čizme Selene brenda The Attico +3 Čizme Selene brenda The Attico

Severina vs. Carrie: Tko nosi ljepši model popularne haljine? Severina Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali +0 Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali

Iz ruku nije ispuštala niti prošiveni kožnati ruksak Joe u crnoj boji s magnetskim preklopom i podesivim naramenicama francuske modne kuće Yves Saint Laurent.

YLS ruksak Joe, 20.678 kn YLS ruksak Joe, 20.678 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju