Severina i njezin suprug Igor Kojić bili su gosti na promociji knjige "Ljubav, beba, blagostanje i sranje". Pjevačica je za tu prigodu izabrala haljinu izrađenu od materijala koji stvara dojam "mokroga" sjaja.

 

Efektna crna kreacija koja podsjeća na modni stil iz 80-ih bila je izbor Severine Kojić za dolazak na promociju knjige "Ljubav, beba, blagostanje i sranje" autorica Ivane Šešo i Emine Pršić koja se održala u zagrebačkoj La Grmi.

Svjetlucava kreacija ima nekoliko zanimljivih detalja poput puf-rukava, pepluma u predjelu struka te okomitih i vodoravnih tankih pruga, a haljina krije i malo "iznenađenje". Naime, kada se donji dio kreacije raširi, otkrije se visoki raspor te podstava od tila s točkicama. Svakako je riječ o detalju koji lako privlači poglede, a jednako je atraktivan i sjajni materijal od kojeg je haljina izrađena, a koji ostavlja efekt "mokroga" sjaja.

Stajling je Severina zaokružila srebrnim štiklama bogatog sjaja ukrašenima s voluminoznim detaljem na predjelu prstiju, bijelom bundicom te prozirnom torbicom sa zlatnim lancem i "spajkovima".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju