Poznate zvijezde s domaće glazbene scene Novu godinu provele su radno i svojim hitovima zagrijale atmosferu u brojnim gradovima – i u Hrvatskoj i u susjednim državama. Među njima je bila i Severina, koja je spektakularni doček priredila u Kotoru, gdje se skupilo više od trideset tisuća ljudi uglas pjevajući njezine hitove.

Galerija Severina na dočeku Nove godine u Kotoru Severina na dočeku Nove godine u Kotoru Severina na dočeku Nove godine u Kotoru +4 Severina na dočeku Nove godine u Kotoru - 3

Osim poznatim pjesmama Severina je prisutne oduševila i pomno odabranom modnom kombinacijom koju najbolje opisuje riječ – moćno.

Blistala je u custom made kreaciji brenda Morfium, iza kojeg stoji dizajnerica Jelena Malešević, a stajling je nastao u suradnji sa Severininom stilisticom Katijom Šimundić.

Severinina kombinacija sastoji se od efektnog sakoa s voluminoznim volanom od tila koji je sezao od rukava jedne ruke pa sve do ramena druge ruke.

Impresivni sako odlično je iskombinirala s kožnatim uskim hlačama i klasičnim crnim gležnjačama, a cjelokupni dojam zaokružila je decentnim detaljima koji baš uvijek čine razliku. Posebno su se istaknule prozirne rukavice koje će biti apsolutni hit i u godini pred nama, upečatljive srebrne naušnice te prsten koji je nosila preko rukavica. 

Severina je kosu oblikovala u elegantne valove, a prirodnu ljepotu naglasila je laganim make-upom. Dio atmosfere podijelila je i na društvenim mrežama, a pratitelji su mahom komentirali kako je njezina energija nenadmašna te da je ona žena za sva vremena. 

Severina na dočeku Nove godine u Kotoru Severina na dočeku Nove godine u Kotoru (Foto: Dragan Mijatović)

Kraljica stila: Najljepša haljina s hrvatskih crvenih tepiha u godini na izmaku Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio +3 Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio

U nastavku pogledajte što stilist Marko Grubnić kaže o svečanim ručavicama koje su dio najnovije Severinine odjevne kombinacije. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju