Vjerojatno najveće iznenađenje prve polufinalne večer Dore bio je Severinin izlazak na pozornicu za vrijeme nastupa Leta 3. Pjevačica se grupi pridružila za vrijeme izvođenja pjesme "Baba Roga" koja je prošla u finale Dore.

Galerija Severina na Dori Severina na Dori Severina i Let 3 na Dori +1 Severina i Let 3 na Dori - 2

Let 3 je kao i uvijek imao zanmljiv scenski nastup, a puno pažnje posvećeno je i modnom dijelu za koji je bio zadužen domaći dizajner Juraj Zigman.

Severina i Let 3 na Dori Severina i Let 3 na Dori (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Ovo je moja bezbrojna suradnja s grupom Let 3, tako da mi je bio gušt napraviti kostime za njih. Smatram ih svojima, a oni mene njihovim, stoga je uvijek poseban izazov raditi za njih kostime, posebno za ovakav događaj kao što je Dora, rekao nam je dan nakon nastupa dizajner i nastavio. 

Kad se surađuje s Letom 3, onda uvijek možemo očekivati ludosti. Inspirirala nas je žuta boja pilića pa je sve na kraju bilo monokromatski. Žuta je boja uvijek zapostavljena, a ovoga puta smo je stavili u prvi plan. Realizacija ovih kostima nije bila previše zahtjevna i duga. Ideja se razvija duže vrijeme, a realizirali smo ih u jednom dahu, zaključio je Zigman,

Severina na Dori Severina na Dori (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Zvijezda večeri definitivno je bila Severina koja je na pozornicu izašla u mini haljini nalik krinolini.

Njezina je haljina pravo malo žuto umjetničko djelo s efektnim detaljima koji kradu pozornost.

Severina je ukrala show, a njezin kostim bio je samo produžetak nastupa Leta 3, odnosno mojeg koncepta za njihove kostime. Njezin je kostim dao šlag na tortu, sve je zaokružio, rekao je Zigman.

Uz žutu haljinu Severina je nosila srebrne sandale modne kuće Prada s platformom i vrtoglavo visokom blok potpeticom.

Čije vam se modno izdanje s prve večeri Dore najviše sviđa? Zigmanova mini krinolina privlačila je mnogo pažnje na Dori Stefany Žužić na Dori u bijeloj haljini Erna na Dori u maloj crnoj kožnatoj haljini +2 Severina je bila gost iznenađenja Letu3 na Dori
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju