Marama je fleksibilni dodatak koji se može nositi na različite načine. U street style kombinacijama najčešće se veže oko struka i vrata, ili pak ukrašava druge modne dodatke poput torbi. Kada se veže oko glave najčešće se koristi u obliku trake za kosu ili turbana.

Vezanje svilene marame oko glave s čvorom ispod brade, pak, iznimno je rijetko.

Ovaj način nošenje marame popularizirale su sredinom prošlog stoljeća modne ikone poput Jackie Kennedy te Grace Kelly, a danas se na taj modni dodatak u Hrvatskoj najčešće odvažuju kumice na zagrebačkim tržnicama.

Za ovim neočekivanim detaljem posegnula je i Severina koja je odabrala svileni model marame s uzorkom leptira te ga sparila sa sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Na svojem Instagram profilu podijelila je damski stajling snimljen na ulicama Monte Carla sastavljen od bijele plisirane suknje s decentnim uzorkom, kraljevski plave majice te elegantnog kaputa u boji bijele kave. Stajling je zaokružila tamnosmeđim čizmama visokih sara i omiljenom smeđom torbicom.

Fotografija je primila više od 40.000 lajkova u manje od 24 sata, te brojne pozitivne komentare.

Tebi sve stoji, da vreću obučes, primjetio je jedan korisnik, a druga obožavateljica se zapitala gleda li na Severinin Instagram ili stranice Vogua.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju