Severina se trenutačno nalazi na Visu. Sudeći prema videu koji je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu, naša glazbena zvijezda sjajno se zabavlja na godišnjem odmoru.

Galerija Severina 2018. s torbom modne kuće Valentino Torba modne kuće Valentino iz linije Rockstud Severina s torbom modne kuće Valentino iz linije Rockstud +3 Torba modne kuće Valentino iz linije Rockstud

Predivan zalazak sunca i pogled na more iskoristila je za malo poziranja i plesanja uz Sade i njezin hit The Sweetest Taboo.

Po mnogima jedna od najbolje odjevenih žena u regiji, Severina i na godišnjem odmoru bira zanimljive odjevne komade i dodatke.

Tako je ovaj put za večernji izlazak odabrala svilenkastu haljinu maksi kroja na vezanje koja veoma nalikuje modelu brenda Anna Kosturova.

Haljina brenda Anna Kosturova Haljina brenda Anna Kosturova (Foto: Mytheresa)

Iz svoje fantastične kolekcije torbi izvukla je stari adut s kojim se u javnosti prvi put pojavila 2018. godine na otvaranju jednog outleta. U pitanju je torbica slavne talijanske modne kuće Valentino iz kultne linije Rockstud.

Torba modne kuće Valentino iz linije Rockstud Torba modne kuće Valentino iz linije Rockstud (Foto: The Luxury Closet)

Modna kuća lansirala je razne verzije toga prepoznatljivog modela sa zakovicama, a Severina je u svoju garderobu spremila možda i najefektniji.

Severina 2018. s torbom modne kuće Valentino Severina 2018. s torbom modne kuće Valentino (Foto: Darko Tomas/Cropix)

U to vrijeme modom je suvereno vladao trend prozirnih torbi (i obuće) od PVC-a. Ni Valentino mu nije odolio pa je u liniju Rockstud uvršten i taj vrlo upečatljivi transparentni model.

Torba modne kuće Valentino iz linije Rockstud Torba modne kuće Valentino iz linije Rockstud (Foto: Shutterstock)

Baš posebne sandale sa zagrebačke špice mnogim su ženama na listi želja Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino +4 Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud

Severina u salonkama koje mnogi ne bi kombinirali sa šarenom haljinicom Princeza od Walesa u bijelim salonkama Princeza od Walesa u bijelim salonkama Princeza od Walesa u posljednje vrijeme često nosi bijele salonke +7 Anya Taylor-Joy u bijelim salonkama

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju