Svakih 10-ak godina pojavi se neki model obuće koji obilježi čitavu modnu eru. Kada je Valentino 2010. godine lansirao liniju pod nazivom Rockstud, njegovi modeli ukrašeni zakovicama preko noći su postali hit.

Galerija Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino +4 Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud

Gotovo da nema slavne dame koja ih nije ubacila u svoju garderobu, a nisu im odoljele ni poznate Hrvatice poput Janice Kostelić, Severine, Vanne i mnogih drugih.

Janica Kostelić u salonkama iz linije Rockstud Janica Kostelić u salonkama iz linije Rockstud (Foto: Marko Prpić/Pixsell)

Ne čudi podatak da se financijska dobit brenda udvostručila nakon što je ova sad već kultna linija lansirana, a onda joj je 2021. godine kreativni direktor Valentina, Pierpaolo Piccioli, odlučio udahnuti novi život.

Predstavio je novu liniju Roman Stud, s većim i još efektnijim zakovicama, a trendseterice su se opet zaljubile. Kao što smo nedavno pisali, upravo su sandale iz ove linije među trenutno najpoželjnijima na svijetu, a jedne od njih uočili smo i na zagrebačkoj špici.

Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nosila ih je jedna zgodna brineta koja se odlučila za odjevne komade u svijetlim i neutralnim nijansama. Razigrala ih je upravo Roman Stud sandalama ravnih potplata sa špičastim vrhom, u kontrastnoj crnoj boji.

Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud (Foto: Valentino)

Poznavateljice trendovskih modela torbi sigurno su odmah prepoznale i njezinu torbu. U pitanju je model Le grand Bambino popularnog francuskog brenda Jacquemus čije torbe također viđamo na svakom koraku.

Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zagrebački street style: Torba za kojom se okretala cijela špica Torba Le Sac Rond modnog brenda Jacquemus Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju +4 Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju

Sedam najtraženijih: Ovo su modeli sandala koje trenutačno svi žele Hermes Chypre Hermesov model sandala pod nazivom Chypre Prada +6 Rebecca Rittenhouse u Pradinim gumenim sandalama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju