Severina uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama – bez obzira nalazi li se na crvenom tepihu, na pozornici ili na društvenim mrežama dijeli izdanja iz privatnih trenutaka.

Galerija Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Bedtime Flirt haljina, 597 kn Asos haljina, 399 kn +1 Fashion Nova haljina, 369 kn

Na svojem Instagramu podijelila je i jednostavnu, ali vrlo upečatljivu kombinaciju u kojoj je nedavno nastupala na festivalu u Velikoj Poloni u Sloveniji.

Iako njoj nisu potrebni nikakvi modni trikovi za vizualno sužavanje ženstvene siluete, Severina je za ovu priliku odabrala haljinu upravo s ovim efektom.

Nosila je crnu pletenu pamučnu haljinu Morana s okomitim prugicama iz Resort kolekcije Eltier studija koja je dodatno izdužila njezinu figuru. Model haljine bez rukava i s dubokim prorezima na predjelu bokova omogućio joj je nesmetano kretanje po pozornici.

Prozirni model crne haljine sparila je s crnim sandalama otvorenih prstiju s vrtoglavom iglenom potpeticom u kojoj se hrvatska pjevačica kreće bez ikakvih problema.

Khloe Kardashian u Muglerovim spiralnim tajicama Severina u hit tajicama: Efektan model koji podiže stražnjicu

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih haljina koje vizualno sužavaju ženstvenu figuru po uzoru na Severinu.

Bedtime Flirt haljina, 597 kn Bedtime Flirt haljina, 597 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju