Severina je bila jedna od gošći na panelu "Ko to tamo peva“ u sklopu 12. Weekend Media Festivala u Rovinju, gdje se razgovaralo o novim trendovima u glazbi te utjecaju digitalnih medija na glazbenu industriju.

Galerija Sandale Sandale Zara Ego sandale +0 Asos, Simmi London, 335 kn

Za ovu događanje odabrala je jednostavnu, ali elegantnu kombinaciju sastavljenu od male crne haljine bez rukava.

Hrvatska pjevačica upotpunila je ovo izdanje svojom omiljenom smeđom torbicom Gabriele Hurst, sunčanim naočalama mačkastih okvira, ali i efektnim parom cipela.

Jennifer Lopez Severina: Efektna kombinaciju koju bi pohvalila i Jennifer Lopez

Upravo su crne sandale otvorenih prstiju s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom dominirale izdanjem slavne Splićanke. Ne samo da je riječ bila o vrlo visokoj već i iznimno uskoj stiletto potpetici u kojoj se znaju kretati samo najiskusnije dame u nošenju štikli.

Ove sandale za Severinu nisu predstavljale nikakakv problem, budući da je pjevačica navikla poskakivati na pozornicu u sličnim modelima.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela cipela po uzoru na Severinu.

Pogledajte i Severinino izdanje u kojem dominira jedna od najpoželjnijih torba na svijetu:

Severina: Izdanje u kojem dominira jedna od najpoželjnijih torbica na svijetu Pettie Malle torbica modne kuće Louis Vuitton Petit Malle model iz kolekcije za jesen/zimu 2014./2015. Petite Malle iz kolekcije za jesen/zimu 2016./2017. +7 Natalia Vodianova

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju