Ovosezonskom modnom hitu, kaputu u boji devine dlake, za vratom puše bijeli saveznik elegancije. Na sofisticiranost i svježinu bijelog kaputa podsjetila je Severina, odabravši ga za šetnju špicom i poziranje pored luksuznih modela satova

Dugogodišnje regionalno zaštitno lice poznate švicarske urarske kompanije TAG Heuer, Severina, u zagrebačkoj je trgovini isprobala točnost najnovijih satova iz linije Aquaracer i Formule 1.

Za izlazak u zimskoj večeri pjevačica nije igrala na kartu provokativnosti koju radije ostavlja za pozornicu, damskim izdanjem takvu je uspjela i nadmašiti. U profinjenom bijelom kaputu, podsjetila je na moć elegancije, uvijek dobrodošle u ženskom ormaru.

Dizajn dugačkog kaputa širokog ovratnika i s vezanjem u struku potpisuje domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Isti upečatljivi komad Severina je nedavno prošetala špicom kombinirajući ga uz krznenu bordo torbicu i štikle u identičnoj nijansi.

U fotogaleriji smo izdvojili i druge kombinacije Severine u kojima ženstvenošću pažnju plijene i drugi odjevni komadi s potpisom omiljene domaće dizajnerice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju