Protekli vikend sudbonosno "da" izrekli su glumica Tihana Lazović i glumac Branislav Bane Trifunović. Vjenčanje se održalo u Novom Sadu, a među uzvanicima je bila i Severina.

Galerija Severina Drapirana choker haljina iz Zare - 4 Drapirana choker haljina iz Zare - 2 +4 Drapirana choker haljina iz Zare - 1

Pjevačica je na svojem profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija sa slavlja, a na njima blista u crnoj haljini iz Zare.

Za veliki dan u životu glumačkog para odjenula je drapiranu haljinu midi dužine s ravnim izrezom i otvorenim ramenima. Detalj koji privlači posebnu pozornost je choker ovratnik napravljen od iste tkanine kao i haljina, koja ima i unutarnji korzet te bočne nabore.

Haljina je dio nove kolekcije španjolskog brenda i prodaje se po cijeni od 499,90 kuna.

Pjevačica je kosu oblikovala u blage valove, a efektan dodatak crnoj kombinaciji bile su viseće naušnice.

Severina uvijek privlači poglede modnim izborima Severina: Haljina koja je "zaustavila promet" u centru Zagreba

Severina je svojom kombinacijom još jednom dokazala da je crna haljina odličan odabir za svaku prigodu, pa tako i za vjenčanje, unatoč (zastarjelom) mišljenju da crnoj boji na ovakvim svečanostima nije mjesto.

Naime, u našem podneblju crnu boju neki i dalje smatraju nepoželjnom svadbenom bojom jer je, između ostalog, povezana sa žalovanjem.

Je li crna boja nepoželjan odabir za gošće na vjenčanju?

glasova:

Međutim, sve više dama svojim crnim modnim odabirima dokazuju da je elegantnoj i sofisticiranoj crnoj boji itekako mjesto na svečanostima kao što su vjenčanja.

Drapirana choker haljina iz Zare - 4 Drapirana choker haljina iz Zare prodaje se po cijeni od 499,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju