Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima, a nadahnuća za modne igre često dijeli na svojim društvenim mrežama. Na Instagramu je nedavno podijelila i jednu kombinaciju savršenu za ljetni odmor.

Galerija Severina Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 3 Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 2 +0 Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 1

Severina je na svojem Instagramu podijelila fotografije s odmora u Tajlandu – točnije s posjeta utočištu za azijske slonove po imenu Koh Yao Elephant Care koje se nalazi na mirnom otoku Koh Yao.

Za ovu priliku odabrala je vrlo jednostavno i ugodno izdanje savršeno za odmor na visokim temperaturama kakve trenutno vladaju u ovoj jugoistočnoj azijskoj državi.

Hrvatska pjevačica nosila je maksi haljinu Johanne Ortiz u boji senfa napravljenu od 100-postotne svile. Riječ je o haljini u upečatljivoj kombinaciji boja po kojoj je kolumbijska dizajnerica i inače poznata.

Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 3 Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 3 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Haljina bez rukava, s ukrštenim ovratnikom i dugim šlepom na koketan način razotkriva leđa i naglašava ženstvene adute. Živahni dizajn haljine završen je printom palme – detaljem kojim dizajnerica odaje počast Andama i njihovoj važnosti u Latinskoj Americi.

Potrošeno je ukupno 3,5 sati na ručno vezenje ovog komada u našem Atelieru u Caliju u Kolumbiji, piše na internetskim stranicama Johanne Ortiz na kojima se isti prodaje po cijeni od 1202 američka dolara, odnosno oko 1100 eura.

Haljinu Johanne Ortiz Severina je sparila s najudobnijim parom obuće – običnim crnim japankama, a izdanje zaokružila s crnim sunčanim naočalama i parom visećih naušnica.

  Moćna kombinacija u kojoj je Severina dočekala Novu godinu posebna je po tako dobrom sakou Severina na dočeku Nove godine u Kotoru Severina na dočeku Nove godine u Kotoru Severina na dočeku Nove godine u Kotoru +4 Severina na dočeku Nove godine u Kotoru - 3

Severina: Haljina iz trgovine rabljenom robom za božićni ručak s najdražima Severina uvijek intrigira svojim modnim izborima Rihanna na Met Gali 2018. godine Dolce & Gabbana, kolekcija za proljeće / ljeto 2017. godine +0 Dolce & Gabbana, kolekcija za jesen / zimu 2013. / 2014. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju