Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira pozira li na nekom crvenom tepihu u glamuroznom večernjem izdanju ili je uhvaćena objektivom fotoaparata u street style kombinaciji u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Galerija Severina uvijek intrigira svojim modnim izborima Rihanna na Met Gali 2018. godine Dolce & Gabbana, kolekcija za proljeće / ljeto 2017. godine +0 Dolce & Gabbana, kolekcija za jesen / zimu 2013. / 2014. godine

Severina često koristi svoje društvene mreže za dijeljenje inspiracije za modne igre. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila video koji otkriva djelić blagdanske atmosfere u njezinom domu.

Za božićni ručak i druženje s obitelji i prijateljima hrvatska pjevačica je odabrala kratku haljinu bez rukava u bijeloj boji s prikazom Djevice Marije i Isusa.


Istu haljinu već je nosila u ljeto prošle godine, kada je pojasnila da je haljina kupljena u trgovini rabljenom robom te da ju je dobila na poklon od prijateljice.

Severina je i u prošlosti nosila odjevne komade s religijskim motivima, a pogotovo kada je promovirala svoj deseti studijski album pod imenom Zdravo Marija iz 2008. godine.


Odjeća s religijskim motivima, a posebice kršćanskom simbolikom nije novina u modnom svijetu. U posljednjih desetak godina baš je takve komade popularizirao dizajnerski dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Religijski motivi nosili su se i na crvenom tepihu najprestižnijeg modnog događanja u kalendaru – Met Gale u 2018. godini – kada je tema bila Nebeska tijela: Moda i katolička mašta.

Dolce & Gabbana, kolekcija za proljeće / ljeto 2017. godine Dolce & Gabbana, kolekcija za proljeće / ljeto 2017. godine (Foto: Profimedia)

"Nikome ovoliko moćno ne stoji": Severinino odijelo zbog kojeg pljušte komplimenti Severina na koncertu u zagrebačkom klubu Mint Severina u Osijeku Severina na koncertu u Bjelovaru +2 Severina na koncertu u Vrgorcu - 5

Kraljica stila: 12 najboljih Severininih kombinacija u 2023. godini Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Severina na izložbi Nenada Sovilja Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 +9 Severina na koncertu u Bjelovaru

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju