Severina je održala još jedan uspješan koncert u Sloveniji, ovaj put u Celju. Sudeći po snimkama koje je pjevačica objavila na svom službenom profilu na Instagramu, na koncertu je vladala fantastična atmosfera. Severina je nizala svoje hitove, a publika ih uglas pjevala.

Galerija Sarah Jessica Parker u haljini Norme Kamali Severina Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali +1 Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali

Ljubitelje mode zaintrigirala je s još jednom efektnom scenskom kombinacijom. Naime, za nastup u Celju odabrala je jednu od trenutačno najpoželjnijih haljina na svijetu.

U pitanju je model pod nazivom Diana dizajnerice Norme Kamali koju je popularizirala - Carrie Bradshaw. Upravo je taj model Sarah Jessica Parker nosila u jednoj od scena serije And Just Like That, nastavku Seksa i grada.

I dok je Carrie zablistala u svjetloplavoj varijanti haljine, naša Severina za sebe je odabrala model u zlatnoj boji. Kada je u listopadu 2021. godine Sarah Jessica Parker u njoj snimljena na setu serije, prodaja je porasla do te mjere da je model svako malo bio rasprodan.

Sarah Jessica Parker u haljini Norme Kamali Sarah Jessica Parker u haljini Norme Kamali (Foto: Profimedia)

Tjedno se naručivalo i po nekoliko tisuća haljina, pa često nisu bile dostupne. Kao da ih besplatno dijelimo, našalila se tada Norma Kamali u razgovoru za Vogue.

Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali (Foto: Norma Kamali)

Mnogi i ne znaju da je haljina zapravo nastala u 70-ima, kada je Kamali započela stvaranje svojega brenda i do danas se nije previše mijenjala. Napravljena je od poliestera i spandexa kako bi maksimalno prianjala uz tijelo te naborima na ključnim mjestima naglasila siluetu.

Bolje ili lošije od originala? Top 12 izdanja Carrie Bradshaw u seriji "I tek tako" Sarah Jessica Parker u haljini Norme Kamali Sarah Jessica Parker na setu nove serije - 2 Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshaw +10 Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshaw

Iako su se Normine kreacije pojavljivale i u originalnom Seksu i gradu, niti jedna od njih nije naposljetku dobila kultni status, ali zato je ova haljina prozvana novom Carrie haljinom.

Ankete

(9337) Više mi se sviđa...

rezultati povratak glasova1214
rezultati

Na pitanje kako je toliko dugo uspjela ostati relevantna, dizajnerica je odgovorila kako je ključno ostati vjeran sebi. Tajna je u tome da tvoj brend ostane autentičan kako ne bi zbunjivao ljude. Ne možeš uvijek biti hit mjeseca, ali možeš biti najbolja verzija sebe. I mislim da je to ono što ljudi stvarno žele, znati da ćeš biti dosljedan i da je srž brenda autentična, zaključila je Kamali.

Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali (Foto: Norma Kamali)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju