Severina je održala još jedan uspješan koncert u Sloveniji, ovaj put u Celju. Sudeći po snimkama koje je pjevačica objavila na svom službenom profilu na Instagramu, na koncertu je vladala fantastična atmosfera. Severina je nizala svoje hitove, a publika ih uglas pjevala.

Galerija Severina Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali +0 Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali

Ljubitelje mode zaintrigirala je s još jednom efektnom scenskom kombinacijom. Naime, za nastup u Celju odabrala je jednu od trenutačno najpoželjnijih haljina na svijetu.

U pitanju je model pod nazivom Diana dizajnerice Norme Kamali koju je popularizirala - Carrie Bradshaw. Upravo je taj model Sarah Jessica Parker nosila u jednoj od scena serije And Just Like That, nastavku Seksa i grada.

I dok je Carrie zablistala u svjetloplavoj varijanti haljine, naša Severina za sebe je odabrala model u zlatnoj boji. Kada je u listopadu 2021. godine Sarah Jessica Parker u njoj snimljena na setu serije, prodaja je porasla do te mjere da je model svako malo bio rasprodan.

Tjedno se naručivalo i po nekoliko tisuća haljina, pa često nisu bile dostupne. Kao da ih besplatno dijelimo, našalila se tada Norma Kamali u razgovoru za Vogue.

Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali (Foto: Norma Kamali)

Mnogi i ne znaju da je haljina zapravo nastala u 70-ima, kada je Kamali započela stvaranje svojega brenda i do danas se nije previše mijenjala. Napravljena je od poliestera i spandexa kako bi maksimalno prianjala uz tijelo te naborima na ključnim mjestima naglasila siluetu.

Iako su se Normine kreacije pojavljivale i u originalnom Seksu i gradu, niti jedna od njih nije naposljetku dobila kultni status, ali zato je ova haljina prozvana novom Carrie haljinom.

Više mi se sviđa...

glasova:

Na pitanje kako je toliko dugo uspjela ostati relevantna, dizajnerica je odgovorila kako je ključno ostati vjeran sebi. Tajna je u tome da tvoj brend ostane autentičan kako ne bi zbunjivao ljude. Ne možeš uvijek biti hit mjeseca, ali možeš biti najbolja verzija sebe. I mislim da je to ono što ljudi stvarno žele, znati da ćeš biti dosljedan i da je srž brenda autentična, zaključila je Kamali.

Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali (Foto: Norma Kamali)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju