Glazbena diva Severina za svoje nastupe uvijek bira atraktivne haljine i kostime, a jučerašnji nastup u zagrebačkom klubu Mint nije bio iznimka.

Galerija Severina u ljubičastoj haljini na koncertu u Zagrebu Severina u ljubičastoj haljini na koncertu u Zagrebu Severina je zapalila zagrebački klub svojim novim hitovima +1 Severina je efektnu haljinu kombinirala s mrežastim čarapama i srebrnim sandalama

Severina već desetljećima oduševljava svojim glasom i hitovima koji žive, ali i modnim stilom koji je svojstven baš njoj. Elegantne haljine, odijela, šljokice, prorezi i efektni detalji sastavni su dio njezina modnog izražaja, a u jednoj je takvoj kombinaciji zasjala i ovoga puta.

Za koncert u zagrebačkom klubu Severina je odabrala mini haljinu u ljubičastoj boji koja je pratila siluetu i posebno naglasila noge.

Severina u ljubičastoj haljini na koncertu u Zagrebu Otvorena leđa posebno su efektan detalj (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Haljina Matije Vuice načinjena je od mnoštva staklenih perli nanizanih u upečatljive resice. Upravo su rese ljetni detalj koji tako dobro razigra svaku odjevnu kombinaciju tijekom toplijih mjeseci. 

Severina u ljubičastoj haljini na koncertu u Zagrebu Severina u ljubičastoj haljini na koncertu u Zagrebu zapalila je atmosferu (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Otvorena leđa kombinaciju su učinila zavodljivom, a cjelokupni dojam su upotpunile mrežaste čarape u boji kože te jednostavne srebrne sandale s remenom. 

Severina: Kombinezon iz Zare od 20 eura kojem su zlatne sandale sjajan par Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 6 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 6 +2 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 4

Njezina karijera ponovno je krenula uzlaznom putanjom, a javnost je iznenadila objavivši dvije nove pjesme – Metak i Sorry, koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem. U narednim tjednima Severina će nam predstaviti još tri pjesme pa ćemo ju zasigurno sve češće viđati na pozornicama.

Severina: Fijuuuu raspor zbog kojeg "obična" crna haljina postaje magnet za poglede Severina Severina na koncertu u Vrgorcu - 3 Severina na koncertu u Vrgorcu - 4 +4 Severina na koncertu u Vrgorcu - 5

Severina je zapalila zagrebački klub svojim novim hitovima Odjenula je haljinu s mnoštvom resica (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju