Ljeto je razdoblje godine u kojem glazbenici tradicionalno najviše rade. Svirka za svirkom, iz grada u grad. Koncerte održava i Severina, kojoj, kao jednoj od najpopularnijih glazbenih zvijezda u regiji, nikad ne nedostaje posla. Pjevačica na Instagramu redovito objavljuje fotografije i snimke sa svojih nastupa pa je tako objavila i galeriju nastalu tijekom koncerta u Budvi. Odradila ga je u lijepoj odjevnoj kombinaciji koja se svidjela njezinim pratiteljima.

Galerija Severina Severina u ljubičastoj haljini na koncertu u Zagrebu Severina na koncertu u Bjelovaru +1 Severina na Comic conu 2021. godine

Haljina stvorena za ženu. Vauuu i boja i materijal, napisala je jedna obožavateljica i pohvalila Severinin novi modni odabir. Pjevačica je za koncert odjenula haljinu midi kroja koja vizualno podsjeća na wrap modele i dodatno naglašava struk. Odabrala je model u lijepoj nijansi žute boje koja joj savršeno pristaje.

Žuta je jedna od najefektnijih postojećih boja. Od jarke zlatnožute ili pak zagasite senf žute do takozvane kanarinac i oker žute, nema nijanse koju nismo vidjeli u kolekcijama poznatih dizajnera.

Bez obzira na to radi li se o svečanoj ili ležernoj prigodi, žuta odjeća uvijek je dobar odabir jer podiže osjećaj samopouzdanja i raspoloženje. Dugo se smatralo kako je upravo žuta jedna od najriskantnijih boja u modnom kontekstu, ali modni znalci kažu da nema razloga za brigu jer žuta pristaje svakoj puti.

Svoju ženstvenu žutu haljinu Severina je nadogradila sandalama u srebrnoj boji s visokom potpeticom i decentnim nakitom. Naravno, to nije jedina efektna haljina u njezinoj garderobi, a neke od modela koje je dosad nosila razgledajte u galeriji.

Branka Krstulović: Tako lijepe žute štikle koje odvlače pažnju i s visokog proreza Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 5 Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 3 Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 2 +1 Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 1

Severina nosi najpoželjnije natikače na svijetu kojima popularnost ne pada već 25 godina Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija Severina u natikačama Oran Natikače Oran modne kuće Hermes +3 Natikače Oran modne kuće Hermes

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju