Severina je svojim pratiteljima na Instagramu dala mali uvid u atmosferu koja vlada u njezinu timu prije nastupa. Između ostalog, u objavljenoj galeriji pokazala je kako se usred plovidbe do Brača priprema za koncert.

Galerija Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija Severina u natikačama Oran Natikače Oran modne kuće Hermes +3 Natikače Oran modne kuće Hermes

Imali smo priliku vidjeti i što to prije nastupa nosi umjesto vrtoglavih štikli u kojima vlada pozornicom. Po mnogima jedna od najbolje odjevenih poznatih dama u regiji, Severina u svojoj kolekciji cipela ima uistinu impresivne štikle, ali i vrlo udobne modele obuće.

Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija (Foto: Severina/Instagram)

Tako je prije nastupa nosila najpoželjnije natikače na svijetu. To je model slavne modne kuće Hermes pod nazivom Oran. Te sad već kultne natikače slave svoj 25. rođendan. Lansirane su 1997. godine u sklopu proljetne kolekcije inspirirane Afrikom i dobile su naziv po alžirskom gradu.

Natikače Oran modne kuće Hermes Natikače Oran modne kuće Hermes (Foto: Hermes)

Potražnja za tim modelom ne pada duže od dva desetljeća prije svega zahvaljujući minimalističkom dizajnu, visokoj kvaliteti materijala i svestranosti natikača, prepoznatljivih po gornjištu u obliku slova H.

Natikače Oran modne kuće Hermes Natikače Oran modne kuće Hermes (Foto: Hermes)

Model je dostupan u raznim bojama, a na Severini smo posljednjih godina mogli vidjeti klasični smeđi, tamnocrveni i sada crni.

Hermesov model Oran je...

glasova:

Udobne papuče za potrebe nastupa zamijenila je obožavanim štiklama brenda Gianvito Rossi. Model Portofino 105 jedan je od najpopularnijih iz njihove ponude, a Severina u svom ormaru ima onaj u bijeloj boji - baš kao i Jelena Rozga.

Model Portofino 105 Model Portofino 105 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Baš posebne sandale sa zagrebačke špice mnogim su ženama na listi želja Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino +4 Sandale modne kuće Valentino iz linije Roman Stud

Modeli obuće koji će biti hit ovog ljeta (ako ljeto ikad dođe) Boss (Fashion & Friends), 249 EUR Ribarske sandale, Badura (CCC), 89,99 EUR Balerinke, Deichmann, 22,99 EUR +3 Sandale s metalik finišem, Tamaris (Rodea), 64,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju