Za druženje s Viktorijinim anđelicama Adriana Lima odabrala je kombinaciju u kojoj se isticao blejzer modne kuće Balmain, a sličan model nedavno je nosila i Severina

Galerija Adriana Lima Adriana Lima u blejzeru modne kuće Balmain Poznate dame u blejzerima modne kuće Balmain - 5 +3 Kim Kardashian Nakon haljina, najtraženiji odjevni komad modne kuće Balmain svakako su njihovi prepoznatljivi blejzeri specifičnog strogog "vojničkog" kroja.

Brojne poznate dame obožavaju ih nositi i biraju razne varijante, od onih baršunastih do kožnatih ili pak ukrašenih satenom.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Naša pjevačica Severina nedavno je pokazala kako kombinira svoj bijeli Balmainov blejzer iz kolekcije za H&M, a manekenka Adriana Lima demonstrirala je večernji stajling s crnim iz redovne kolekcije.

Lijepa Brazilka doputovala je u New York kako bi prisustvovala partiju za Viktorijine anđelice. Manekenke koje su sudjelovale na ovogodišnjoj reviji poznatog brenda donjeg rublja imale su prilike u intimnom okruženju pogledati snimku revije.

Za ovu prigodu Adriana je odjenula i hlače s visokim prorezima te top Victoria's Secreta ukrašen šljokicama.

Tko je bolje iskombinirao Balmainov blejzer?

glasova:

Adriana Lima u blejzeru modne kuće Balmain Adriana Lima u blejzeru modne kuće Balmain Foto: Getty Images/Net-A-Porter

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju