Glumica Carmen Electra na afterpartyju Zlatnih globusa u Los Angelesu nosila je haljinu naše dizajnerice Matije Vuice. Gotovo istu haljinu prije dvije godine nosila je i Severina

Galerija Carmen Electra i Severina u haljini Matije Vuice - 5 Carmen Electra i Severina u haljini Matije Vuice - 3 +0 Carmen Electra u haljini Matije Vuice Na popis svjetskih zvijezda koje nose kreacije hrvatske dizajnerice Matije Vuice svrstala se i američka glumica Carmen Electra. Carmen je Matijinu couture haljinu nosila na službenom afterpartyju nagrada Zlatni globus koju organizira HBO u Los Angelesu.

Carmen Electra na afterpartyju Zlatnih globusa nosila je haljinu Matije Vuice. Istu haljinu prije dvije godine nosila je i Severina

Zanimljivo je da je gotovo istu haljinu nosila i Severina na dodjeli nagrada Story Hall of Fame u svibnju 2015. godine. Isti model haljine u gornjem dijelu bio je prilagođen za svaku damu posebno te Electrin ima izraženiju formu korzeta.

Nekako sam i slutila da će ova haljina, koju je već proslavila Severina, naći svoju divu još negdje u svijetu. Prelijepa Carmen Electra odabrala je baš nju za party Zlatnih globusa, napisala je Matija Vuica na svom Instagramu.

Uspješna kreatorica priznaje da ju je prizor svjetski slavne Carmen Electre u njezinoj haljini jako razveselio.

Kome bolje stoji haljina Matije Vujice?

glasova:


Ova haljina zaslužuje biti viđena na takvim svjetskim događanjima i smatram da je potpuno odgovarala
dress codeu za Zlatne globuse, rekla nam je Matija. Da podsjetimo, dress code za 75. dodjelu Zlatnih globusa bila je crna, što je Matijina couture kreacija sigurno zadovoljila uz savršenu dozu glamura i seksepila.

Matija nam je otkrila da se "pauk" haljina stvarala danima, unikatna je i dizajnerica vjeruje da je ovo tek početak njezine suradnje sa svjetskim zvijezdama i pojavljivanja njezinih kreacija na svjetskim događanjima.

Carmen je, nastavlja Matija, birala između nekoliko njezinih haljina i nije ju iznenadilo kada je izabrala baš ovu kreaciju čijoj atraktivnosti pridonose i otvorena leđa. Novim poslovnim uspjesima "kraljice svečanih haljina", sigurno će pridonijeti i PR agentica koju je Matija nedavno angažirala.

Dosad sam sav taj posao radila sama. Uz PR agenticu vjerujem da će moje haljine dobiti plasman kakav zaslužuju i s druge strane oceana, kaže Matija Vuica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju