Obožavatelji "Prijatelja" izglasali su najomraženiju epizodu ove popularne serije koja od svog starta uveseljava gledatelje pred malim ekranima. Naime, na popularnoj stranici IMDB, gdje gledatelji ocjenjuju filmove i serije, epizoda s najnižom ocjenom je 21 epizoda četvrte sezone.

Naziv ove epizode je "The One With The Invitation" (Ona s pozivnicom). U ovoj epizodi Ross i njegova zaručnica Emily Waltman počinju slati pozivnice za vjenčanje, a Emily se iznenadi jer Ross, s obzirom na njihovu zajedničku prošlost, planira pozvati Rachel.

Ross prvotno nije namjeravao pozvati svoju bivšu djevojku na vjenčanje u Londonu, a entuzijazam je izostao i kod Rachel jer nije htjela gledati kako se Ross veže za nekog drugoga.

Slika nije dostupna 10 epizoda "Prijatelja" koje (više nego druge) popravljaju raspoloženje

Slika nije dostupna Srodne duše s malih ekrana: Omiljene serije koje slave ženska prijateljstva

Ipak, nakon početnog oklijevanja svi su dobili pozivnicu za vjenčanje na kojem Phoebe nije mogla prisustvovati zbog trudnoće.

Rachel je donijela odluku da također neće putovati uz opravdanje da će ostati čuvati trudnu prijateljicu. Istovremeno se povjerila Monici rekavši joj da bi joj bilo prebolno gledati Rossa na vjenčanju s drugom ženom jer još uvijek gaji osjećaje prema njemu.

 (Skoro) svi znamo što se nakon toga događalo.

Ova epizoda na stranici IMDB ima ocjenu samo 7,2 dok je prosjek svih sezona 8,5.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju