Bezbrižan dan na plaži pjevačica Shakira provela je sa svojim sinovima, devetogodišnjim Milanom i sedmogodišnjim Sashom. Pjevačica je na odmoru u Meksiku, u poznatom turističkom odredištu Cabo San Lucas, gdje uživa sa svojim dječacima.

Galerija Shakira u ljubičastom kostimu na plaži - 5 Shakira u ljubičastom kostimu na plaži - 1 Shakira u ljubičastom kostimu na plaži - 4 +1 Shakira u ljubičastom kostimu s resama na plaži

Za opušteno izdanje na pjeskovitoj plaži u Meksiku Shakira je odabrala kostim boje lavande ukrašen efektnim dugačkim resama. Gornji dio je u stilu bikinija decentnog metalik sjaja s vezanjem oko vrata, dok je dolje pjevačica nosila suknjicu u istoj koja seže do bokova te također ima zgodne rese.

Shakira u vrućim hlačicama i gležnjačama u stilu kaubojki - 6 Shakira: Vruće hlačice i gležnjače s potpeticom za šetnju po španjolskim brežuljcima

Lejla Filipović Lejla Filipović: Nepogrešivi bikini koji vizualno stanjuje trbuščić i produžava noge

Iako je riječ o dvodijelnom modelu, zbog dugačkih resa takav bi kupaći kostim prošao i kod žena koje preferiraju jednodijelne kostime, a i kod onih koje eventualno žele prekriti predio trbuha. Također, boja lavande već je nekoliko sezona veliki trend, kao i sve nijanse ljubičaste boje, a osim odjeće i modnih dodataka, i kupaći kostimi u toj obožavanoj boji izgledaju vrlo efektno i ženstveno, kao što je i Shakira pokazala.

Shakira u ljubičastom kostimu na plaži - 3 Shakira u ljubičastom kostimu s resama na plaži (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju