Lejla Filipović uvijek privlači pozornost svojim odjevnim kombinacijama, a na svojem Instagramu često pruža ideje za modne igre.

Galerija Lejla Filipović Boohoo, bikini gaćice visokog struka, 91 kn H&M, bikini gaćice visokog struka s remenom, 60 kn +1 Fashion Nova, bikini gaćice visokog struka, 52 kn

Lejla Filipović na svojem Instagramu podijelila je i jedno vrlo jednostavno, ali upečatljivo izdanje, idealno za ljeto i plažu. Na fotografiji nosi nepogrešivi i svevremenski crni bikini, koji pristaje damama različitih konfekcijskih veličina i boje puti.

Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno produživanje nogu i smanjivanje trbuščića, odabrala je gaćice visokog struka s ušivenim remenom koje imaju upravo taj efekt, a sparila ih s gornjim dijelom takozvanog bandeau topa.

Preko crnog bikinija nosila je kaftan dugih rukava i zanimljivog uzorka u zelenkastim, smeđim i tirkiznim nijansama, koji joj je dopirao do pola lista.

Riječ je o svilenom modelu turskog brenda Silk & Cashmire, koji potiče dame na ulaganje u samoodržive visokokvalitetne komade koji se mogu nositi opet i iznova u cilju smanjenja potrošnje i očuvanja okoliša.

Bivša hrvatska misica glavu je zaštitila od jakog sunca pletenim šeširom ukrašenim crnom trakom, a oči zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama.

Lejla Filipović Lejla Filipović: Ponosna mama u baš divnoj crvenoj haljini koja joj stoji kao salivena

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela gaćica visokog struka po uzoru na Lejlu Filipović.

H&M, bikini gaćice visokog struka s remenom, 60 kn H&M, bikini gaćice visokog struka s remenom, 60 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju