Nogometni klub Barcelona osigurao je titulu klupskog svjetskog prvaka pobjedom nad River Plateom. Na finalnoj utakmici koja se odigrala u Japanu nogometaša Barcelone Gerard Piquea bodrili su njegovi najvatreniji obožavatelji – zaručnica Shakira te sinovi Milan i Sasha

Gerard Pique pamtit će finalnu utakmicu klupskog SP-a po pobjedi, ali i potpori svoje predivne male obitelji. Nakon završetka finala počelo je pravo slavlje pa mu se na terenu pridružio i 2-godišnji sin Milan, dok je 10-mjesečni Sasha ostao na tribinama u sigurnim maminim rukama.

Predivni mališani od najranijih dana prate tatu na utakmicama. Milan je već pravi vatreni navijač koji uvijek s velikim zanimanjem promatra 'gungulu' na nogometnim stadionima. Tako je bilo i ovaj put - sa znatiželjom se privinuo uz nogometaša i mahao publici, a ponosni tata nije mogao skinut pogled.

S obzirom na to da su se Shakira i Gerard pohvalili kako mali medenjak već naveliko napucava loptu, nikoga neće začuditi ako i on jednog dana krene tatinim stopama pa postane uspješan nogometaš kojem će navijači klicati.

 

A photo posted by Shakira (@shakira) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju