Prvi put u povijesti dodjela nagrade Latin Grammy održana je izvan Sjedinjenih Američkih Država. Od 2000. godine dodjeljuje je The Latin Recording Academy, a 24. izdanje dodjele organizirano je u Španjolskoj. Točnije, u Sevilli u kojoj su se okupili neki od najpopularnijih izvođača iz latino glazbene industrije.

Galerija Shakira je na dodjelu došla u kreaciji Harrisa Reeda Shakira u haljini Harrisa Reeda Shakira u zlatnoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana sa slikom Bogorodice +3 Shakira u haljini modne kuće Dolce & Gabbana

Među njima je bila i Shakira koja je kući ponijela tri nagrade - za pjesmu godine, najbolju pop pjesmu i najbolju urban/fusion izvedbu.

Shakira je na dodjelu došla u kreaciji Harrisa Reeda Shakira je na dodjelu došla u kreaciji Harrisa Reeda (Foto: Profimedia)

Želim podijeliti ovaj Grammy sa svojim kolegama s kojima sam radila i od kojih učim. Sa svojom latino publikom u Španjolskoj, Kolumbiji, SAD-u, Latinskoj Americi. Latino publika dovela me do najviših visina, onim mjesta o kojima sam sanjala otkako sam bila dijete i njima sve dugujem. Također ovo želim podijeliti i sa svojom španjolskom publikom koja je bila uz mene kroz sve, koja mi nikad nije prestala davati ljubav i potporu. Nikad to neću zaboraviti. Ovo je za vas, rekla je u svom govoru Shakira koja se nakon prekida s Gerardom Piqueom odselila iz Španjolske.

Slavna Kolumbijka na dodjeli je izvela i emotivnu pjesmu Acróstico posvećenu svojim sinovima Milanu i Sashi, koji su je bodrili iz prvih redova centra Fibes u kojem je dodjela održana.

Shakira u haljini Harrisa Reeda Shakira u haljini Harrisa Reeda (Foto: Afp)

Pažnju je plijenila i svojim odjevnim kombinacijama, a presvukla se četiri puta. Na dodjelu je u crnoj večernjoj toaleti s asimetričnim brončanim korzetom koju potpisuje Harris Reed.

Shakira u zlatnoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana sa slikom Bogorodice Shakira u zlatnoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana sa slikom Bogorodice (Foto: Afp)

Puno više pažnje privukla je haljina koju je nosila tijekom nastupa. Zlatna haljina s visokim prednjim prorezom i klasičnim korzetom ukrašena je slikom Bogorodice. Ovu haljinu izradila je modna kuća Dolce & Gabbana koja u svojim kreacijama često koristi sakralne motive.

Uz haljinu je Shakira odabrala njihove spektakularne sandale s platformom i blok potpeticom, ukrašene blještavim kristalima i svjetlucavim aplikacijama.

Na kraju dodjele Shakira se presvukla u tamnozelenu haljinu sa šljokicama Na kraju dodjele Shakira se presvukla u tamnozelenu haljinu sa šljokicama (Foto: Profimedia)

Wow! Shakira zablistala u dvije haljine na dodjeli nagrada - koja je bolja? Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 1 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 3 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 5 +3 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 6

Shakira sa sebe ne skida tenisice u kojima treba paziti na svaki korak Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 +8 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju