Shakira uvijek plijeni pažnju svojim modnim kombinacijama za scenske nastupe, ali i za svečane prilike poput crvenog tepiha. Ni plaža nije iznimka.

Galerija Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 2 Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 3 Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 1 +0 Shakira gornji dio bikinija katkad kombinira s kupaćim gaćicama

Shakira voli nositi unikatne komade na plaži koji su u potpunosti prilagođeni njezinom ukusu i stilu. Otkrila je to i na društvenim mrežama još 2020. godine.

Ovo je novi kupaći kostim koji sam dizajnirala, a koje je izradio moj prijatelj Bego za mene. Uvijek trebam kreirati svoj model za ljeto, priznala je Shakira na svojem Instagram profilu na kojem je prati 86 milijuna obožavatelja.

Kolumbijska pjevačica podijelila je tada fotografiju u atraktivnom bikiniju boje lavande koji je bogato ukrašen dugim resicama. Riječ je o jkupaćem kostimu koje rado nosi već posljednje tri godine, a koje često kombinira s kupaćim kratkim hlačicama.

Nosila ga je i nedavno na plaži u Miamiju uživajući u moru i suncu sa svojom obitelji.

Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 1 Shakira u Miamiju u efektnom bikiniju (Foto: Profimedia)

Shakira je tada gornji dio kombinirala uz odgovarajuću mini suknju, a preko svega je prebacila tanku pamučnu košulju. Oči je, pak zaštitili sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Shakira: Model obuće koji gotovo nitko ne bi nosio u hladnim mjesecima Shakira Shakira Shakira +5 Shakira

Shakira: "Nevidljive" štikle s vrtoglavom potpeticom koje izgledaju tako dobro uz skinny traperice Shakira u skinny trapericama i nevidljvim štiklama u Barceloni - 2 Shakira u skinny trapericama i nevidljvim štiklama u Barceloni - 1 Shakira u skinny trapericama i nevidljvim štiklama u Barceloni - 3 +4 Shakira u skinny trapericama i nevidljvim štiklama u Barceloni - 4

Gornji dio bikinija s resicama efektan je komad koji se može kombinirati na različite načine. Resice na porubu bikinija prekrivaju veći dio trbuha, pa se u njemu osjećaju samopouzdano i one dame koje inače ne nose dvodijelne kupaće kostime. 

Ovaj efektan model može se nositi i umjesto crop topa s hlačama i suknjama za ljetne zabave. S druge strane, nije baš najpraktičnije rješenje ako želite osunčati trbuh.

Shakira gornji dio bikinija katkad kombinira s kupaćim gaćicama Shakira gornji dio bikinija katkad kombinira s kupaćim gaćicama (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju