Tajice su bez sumnje jedan od odjevnih komada o kojima žene najviše vole raspravljati. Uvijek se debatira o tome u kojim su situacijama (ne)primjerene za nošenje, a aspekt koji nailazi na podijeljena mišljenja svakako je i njihova boja.

Galerija Shakira u Madison Square Gardenu - 4 Shakira u Madison Square Gardenu - 3 Shakira u Madison Square Gardenu - 2 +0 Shakira u Madison Square Gardenu - 1 Modni znalci izrekli su svoj stav po tom pitanju – bijele, svjetlosive i bež tajice uopće ne bismo smjeli nositi. Prema njihovu mišljenju, tajice u tim bojama nimalo ne laskaju ni figuri ni stajlingu, a također nisu primjerene jer ocrtavaju i najsitnije detalje na tijelu.

U kategoriju zabranjenih modela ulaze i oni prozirni, koji zbog svoje sličnosti s najlonkama jednostavno nisu stvoreni za samostalno nošenje u svakodnevnim prigodama.
Shakira u Madison Square Gardenu - 1 Shakira u Madison Square Gardenu - 1 (Foto: Getty Images)
Međutim, sjajan su odabir za scenski nastup, što je svojim primjerom pokazala Shakira. Kolumbijska pjevačica održala je veliki koncert u njujorškom Madison Square Gardenu odjevena u prozirne tajice s raznovrsnom teksturom.

Model ukrašen šljokicama vjerojatno bi zaradio crveni karton od modnih stručnjaka kada bi bio dio nekog dnevnog izdanja, ali u ovom slučaju dobio je samo pohvale.
Shakira u Madison Square Gardenu - 2 Shakira u Madison Square Gardenu - 2 (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju