Sharon Stone oduševila je prolaznike i fotografe kada je na losanđeleskom aerodromu pokazala svoje vretenaste noge u uskoj mini haljini

Sharon Stone zna kako privući pažnju. Tako je za putovanje avionom u Los Angeles odjenula usku crnu mini haljinu i vrtoglavo visoke štikle s platformom. U ovom izdanju plijenila je pažnju svih prisutnih na aerodromu i nije bilo pogleda koji nije bio uperen u njezine duge i vitke noge.

Za putovanje avionom u Los Angeles odjenula usku crnu mini haljinu i vrtoglavo visoke štikle s platformom.

Slavna glumica u 58. godini života izgleda apsolutno sjajno. Njezino lice i čelo bez bora česta su tema tabloida koji redovito 'šuškaju' o tome koristi li slavna glumica botoks. Ona tvrdi kako ga nikada nije koristila i napominje da se protivi plastičnoj kirurgiji, ali tajnu svog mladolikog izgleda nikada nije otkrila.

Zato bez problema priznaje kako održava sjajnu liniju i odakle joj tako vitke i vretenaste noge na kojima joj svi zavide. Plešem kao da me nitko ne gleda i mislim da je to sjajno za tijelo i um. Kada ne plešem, odlazim u teretanu, rekla je Sharon u jednom intervjuu.

Sami donesite prosudbu o tome kako održava lice, a svima je jasno da je ovakve noge moguće dobiti samo predanim vježbanjem i redovitim vježbanjem.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju