Kada se pojavi na crvenom tepihu, Sharon Stone nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a snažan dojam glumica je ostavila i na premijeri filma "The Tragedy of Macbeth" održanoj u Los Angelesu. Sharon je nosila maksi haljinu koja se na prvi pogled čini kao model koji u potpunosti skriva tijelo, no ipak je drugačija.

Dolazak Sharon Stone na premijeru nove filmske adaptacije Shakespeareove tragedije Macbeth itekako je bio upečatljiv. Karizmatična ljepotica pojavila se u maksi modelu haljine atraktivnog uzorka leoparda i lepršavog donjeg dijela, dok je u gornjem dijelu haljina zakopčana do grla te ima ukrasnu mašnu.

Slika nije dostupna U restoran u pidžami? Upravo je to napravila Sharon Stone i izgleda super

Iako zakopčana do grla, zanimljivi kroj otkriva dio trbuha jer haljina ima otvor na lijevoj strani, pa se vidi i grudnjak. Haljina se veže oko struka, a zatim slijedi visoki raspor, koji zbog lepršavosti donjeg dijela nije vidljiv na prvu.

Ovakvu atraktivnu i dominantnu haljinu najbolje je kombinirati uz jednostavne modne komade, a Sharon Stone nosila ju je uz klasičan crni kaput prebačen preko ramena, crnu torbicu sa sjajnim detaljima modne kuće Dolce & Gabbana te salonke zagasite nijanse burgundca.

U "The Tragedy of Macbeth", filmu redatelja Joela Coena, glavne uloge lorda i lady Macbeth tumače Denzel Washington i Frances McDormand.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju