Kada je u pitanju moda, nametanje zabrana i pravila o nošenju pojedinih odjevnih komada uistinu se čini besmisleno.

Galerija Sharon Stone Sharon Stone odjenula je skinny traperice za večernji izlazak Sharon Stone +1 Sharon Stone Poštovati dress code u određenim prigodama sasvim je normalna stvar, ali rasprave o tome kada smo prestari za određenu odjeću odavno smo trebali „prerasti“ jer se u suštini bonton time ne bavi.

Upravo je zato jedno online istraživanje provedeno prije dvije godine razljutilo korisnike društvenih mreža. Naime, rezultati istraživanja pokazali su da ispitanici smatraju kako žene nakon 47. godine ne bi trebale nositi skinny traperice.

Mi smo tada proveli svoju anketu u kojoj se više od 3700 žena nije složilo s tim mišljenjem, a 336 žena smatralo je da su ispitanici iz britanskog istraživanja u pravu.
Sharon Stone odjenula je skinny traperice za večernji izlazak Sharon Stone odjenula je skinny traperice za večernji izlazak (Foto: Profimedia)
Nakon toga često se raspravljalo o primjerenosti traperica skinny kroja u određenim godinama i neki modni znalci također su iznijeli stav da ih žene iznad 50. godine ne bi trebale nositi.

S njima se, očito, ne slaže 60-godišnja Sharon Stone. Filmska diva nasmijala se u lice tom pravilu odjenuvši takav model za jedan večernji izlazak.

Hlače je kombinirala je s bijelim puloverom, crnom torbicom i sandalama, a izgledala je - senzacionalno.
Sharon Stone Sharon Stone (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju