Sharon Stone bila je gošća na dobrotvornom koncertu DIVAS Simply Singing! održanom u Los Angelesu. Glumica je na crvenom tepihu izgledala vrlo glamurozno u metalik haljini bogatog sjaja koju je kombinirala uz obične crne hlače.

Galerija Sharon Stone na dobrotvornom koncertu DIVAS Simply Singing! u Los Angelesu - 6 Sharon Stone na dobrotvornom koncertu DIVAS Simply Singing! u Los Angelesu - 2 Sharon Stone na dobrotvornom koncertu DIVAS Simply Singing! u Los Angelesu - 3 +3 Sharon Stone nosi torbicu modne kuće Dolce & Gabbana

Svjetlucava haljina asimetričnog kroja nalik kaftanu savršeno najavljuje predbožićno vrijeme, a riječ je o kreaciji brenda Taller Marmo, među čijim se kreacijama najviše ističu upravo glamurozni kaftani.

Sharon Stone na dobrotvornom koncertu DIVAS Simply Singing! u Los Angelesu - 2 Sharon Stone u metalik haljini nalik kaftanu brenda Taller Marmo (Foto: Profimedia)

Za dobrotvorni koncert u Los Angelesu Sharon Stone odabrala je široku haljinu metalik sjaja s dolčevita kragnom i velikim, voluminoznim rukavima, koja je od naprijed mini, a odostraga maksi kroja.
Kreaciju koja svakako dominira kombinacijom glumica je spojila s običnim crnim uskim hlačama i crnim cipelama s visokom potpeticom.

Sharon je uspješno stvorila iluziju da su hlače i cipele u jednom komadu, odnosno da se ne vidi prijelaz između hlača i cipela, čime je dodatno vizualno izdužila noge.

Sharon Stone nosi torbicu modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone nosi torbicu modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Dolce & Gabbana)

Svečanom stajlingu Stone je dodala još malo blještavila te je nosila svjetlucavu ručnu torbicu pravokutnog oblika s potpisom Dolce & Gabbane, kao i blještavi nakit, narukvice i okrugle naušnice te špangice u kosi.

Sharon Stone: Izdanje u glamuroznim tenisicama za odlazak u grad s 18-godišnjim sinom Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 7 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 4 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 6 +5 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju