Angelina Jolie ne dovodi često svoju djecu na javna događanja, a kada to i napravi, u pitanju su posebne prigode

Galerija Maddox, Shiloh i Angelina Maddox, Shiloh i Angelina na manifestaciji 'Bangsokol: A Requiem for Cambodia' Angelina sa svojom djecom i Sareum Srey Moch, glumicom iz svog novog filma +0 Vivienne, Knox i Shiloh Jolie-Pitt Američka glumica i redateljica Angelina Jolie došla je na audiovizualnu manifestaciju "Bangsokol: A Requiem for Cambodia" u društvu sina Maddoxa i kćerkice Shilouh.

Angelina svoju posvojenu djecu odmalena upoznaje s kulturom zemalja u kojima su rođena, a istovremeno obrazuje i svoju biološku djecu o podrijetlu njihove braće i sestara.

Tako nije propustila priliku 16-godišnjeg Maddoxa i 11-godišnju Shiloh dovesti na događanje posvećeno otkrivanju istine o genocidu u Kambodži, Maddoxovoj rodnoj zemlji.

Djecu u njihovim godinama ponekad je teško zainteresirati za ovako ozbiljna događanja, ali ponosna mama Angelina uspjela je djeci razviti svijest o njihovoj važnosti.
Maddox, Shiloh i Angelina na manifestaciji 'Bangsokol: A Requiem for Cambodia' Maddox, Shiloh i Angelina na manifestaciji 'Bangsokol: A Requiem for Cambodia' Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju