Angelina Jolie zvijezda je novog Marvelova filma "Eternals", koji trenutačno promovira diljem svijeta. Zvijezde crvenog tepiha uoči premijere tog filma su njezina djeca, koja je prate na putovanjima, a posebice 16-godišnja Zahara i 15-godišnja Shiloh.

Angelinine tinejdžerice obožavaju posuđivati robu iz maminog ormara te ih nositi na crvenom tepihu. Prošloga tjedna na premijeri u Los Angelesu pažnju medija privukla je Zahara u haljini Elie Saaba koju je Angelina Jolie nosila na dodjeli Oscara 2014. godine.

Slika nije dostupna Kad ti mama posudi odjeću: Zahara i Shiloh Jolie-Pitt u Angelininim haljinama na premijeri

Ovoga tjedna novinske stupce puni Shiloh, koja je zablistala na londonskoj premijeri filma u prepravljenoj verziji Diorove haljine koju je njezina majka nosila 2019. godine na intervjuima povodom izlaska filma "Gospodarica zla 2".

Angelina Jolie nedavno je priznala E! Onlineu da obožava kada djeca nose njezinu odjeću. Kad je pitaju da nešto posude iz ormara, ona spremno odgovara – Oh, Bože, nosi, nosi to bolje nego ja. Uzmi, sada je tvoj red.

Angelina Jolie uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Angelina Jolie: Jedini prizor koji može zasjeniti slavnu ljepoticu na crvenom tepihu

Ne samo da posude odjevni komad iz mamina ormara, već ga i prilagode svojim ukusima i dobi. Shiloh je, tako, tražila da se skrati mamina maksi haljina u mladolikiji mini model do iznad koljena, a koji je sparila s jednostavnim crnim balerinkama.

Otkako je započela promotivna turneja povodom izlaska filma "Eternals", Shiloh Jolie-Pitt je dramatično promijenila svoj modni stil. Stroga odijela i dječački izgled zamijenila je ženstvenijim modnim kombinacijama.

Kako se mijenjala njezina modna priča, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju