Angelina Jolie zvijezda je novog Marvelova filma "Eternals", koji trenutačno promovira diljem svijeta. Zvijezde crvenog tepiha uoči premijere tog filma su njezina djeca, koja je prate na putovanjima, a posebice 16-godišnja Zahara i 15-godišnja Shiloh.

Galerija Shiloh Jolie-Pitt u maminoj haljini na premijeri filma Eternals u Londonu Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 4 +6 Shiloh Jolie-Pitt u maminoj Diorovoj haljini

Angelinine tinejdžerice obožavaju posuđivati robu iz maminog ormara te ih nositi na crvenom tepihu. Prošloga tjedna na premijeri u Los Angelesu pažnju medija privukla je Zahara u haljini Elie Saaba koju je Angelina Jolie nosila na dodjeli Oscara 2014. godine.

Zahara i Angelina Jolie u haljini modne kuće Elie Saab Kad ti mama posudi odjeću: Zahara i Shiloh Jolie-Pitt u Angelininim haljinama na premijeri

Ovoga tjedna novinske stupce puni Shiloh, koja je zablistala na londonskoj premijeri filma u prepravljenoj verziji Diorove haljine koju je njezina majka nosila 2019. godine na intervjuima povodom izlaska filma "Gospodarica zla 2".

Shiloh Jolie-Pitt - 7 Shiloh Jolie-Pitt u maminoj Diorovoj haljini (Foto: Guliver)

Angelina Jolie nedavno je priznala E! Onlineu da obožava kada djeca nose njezinu odjeću. Kad je pitaju da nešto posude iz ormara, ona spremno odgovara – Oh, Bože, nosi, nosi to bolje nego ja. Uzmi, sada je tvoj red.

Angelina Jolie uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Angelina Jolie: Jedini prizor koji može zasjeniti slavnu ljepoticu na crvenom tepihu

Ne samo da posude odjevni komad iz mamina ormara, već ga i prilagode svojim ukusima i dobi. Shiloh je, tako, tražila da se skrati mamina maksi haljina u mladolikiji mini model do iznad koljena, a koji je sparila s jednostavnim crnim balerinkama.

Angelina Jolie na predstavljanju filma Gospodarica zla 2 u Diorovoj haljini Angelina Jolie na predstavljanju filma Gospodarica zla 2 u Diorovoj haljini (Foto: Afp)

Otkako je započela promotivna turneja povodom izlaska filma "Eternals", Shiloh Jolie-Pitt je dramatično promijenila svoj modni stil. Stroga odijela i dječački izgled zamijenila je ženstvenijim modnim kombinacijama.

Kako se mijenjala njezina modna priča, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Shiloh Jolie-Pitt - 6 Shiloh je do ove godine nosila dječačke odjevne komade na crveni tepih (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju