Angelina Jolie blistala je na europskoj premijeri filma Maleficent: Mistress of Evil koja je održana u Londonu. Američka glumica privlačila je pažnju u raskošnoj večernjoj haljini Tamare Ralph i Michaela Russoa.

Galerija


Angelina Jolie
spremno je pozirala na crvenom tepihu u glamuroznoj srebrnoj kreaciji Ralph & Russo sa zlatnim nitima i otvorenim leđima koja je naglasila njezine ženstvene adute, ali i zanimljive tetovaže.

No i ovoga puta slavna je dama pala u drugi plan jer su na crvenom tepihu bila i njezina djeca – 14-godišnja Zahara, 13-godišnja Shiloh te 11-godišnji blizanci Vivienne i Knox.

Angelina je već u nekoliko navrata pokazala da je roditelj koji svojoj djeci dopušta da izraze svoju kreativnost i modni stil. To je bilo vidljivo i na crvenom tepihu.

Angelina Jolie s djecom - 4
Angelina Jolie i njezino četvoro najmlađe djece (Foto: Getty Images)

I dok je Zahara nosila glamuroznu haljinu istog brenda kao i njezina mama, a Knox je spremno pozirao u crnom odijelu, Viviene i Shiloh prednost su dale udobnosti te se pojavile u nešto ležernijim izdanjima nadopunjenim tenisicama koje se rijetko kad viđaju u ovakvim prilikama.

Pogledajte i Angelinin dvojac zbog kojeg puca od ponosa:

Shiloh i Maddox Jolie-Pitt: Dvojac zbog kojeg mama Angelina puca od ponosa