ShoeBeDo je it mjesto za it predmet – Panama Jack, Timberland, Skechers i Palladium žutu čizmu koja je ove sezone dobila novi izgled

Omiljene žute čizme jedne su od najprepoznatljivijih modnih klasika. Vole ih i nose apsolutno svi – školarke i školarci, trendseteri, sportaši, pop zvijezde…

U ShoeBeDo trgovinama potražite nove modele kultne žute čizme s ružičastim, zebrastim i tigrastim detaljima

Fenomen žute čizme, naravno, ima veze s činjenicom da su vodootporne i da pašu na apsolutno sve, ali ove je sezone ovaj nezaobilazni klasik otišao za korak dalje. Žuta se čizma sitnim detaljima odmaknula od klasičnog izgleda, s ciljem da se približi osobnom imidžu baš svake djevojke i žene.

Jedan od brendova koji je među prvima prepoznao tu tajnu uspjeha, Panama Jack, svojim je "super girly" pristupom te modelima s ružičastim, zebrastim i tigrastim detaljima osvojio sve one koje se na simpatičan način žele izdvojiti iz mase te hrabro poigrati modom. Kultne žute čizme, odnosno gojzerice pristaju uz svaku odjevnu kombinaciju, daju onaj neodoljivi kul faktor, a uza sve to, pružaju vrhunsku zaštitu u hladnim zimskim mjesecima.

A idealno mjesto gdje se, uz Panama Jack, mogu pronaći i svi Timberland, Skechers i Palladium modeli žute čizme je ShoeBeDo gdje se možete inspirirati raznolikim modelima, odabrati najdraži te spremno i sa stilom dočekati zimu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju