Novi ruževi 'Pure Color' linije kozmetičkog brenda Estee Lauder skrenuli su pažnju na raskošan kolorit njihove make up linije. Iskričave nijanse najluđih boja te suptilni kolorit nježne palete razveselit će sve one koje ne mogu odoljeti igri s vrhunskom šminkom. Ako si već ne možemo priuštiti visoku mode u odjevnim kombinacija, nema razloga da je ne pokažemo uz pomoć najraskošnijih boja vrhunske kozmetike

Estee Lauder i kreativni make up direktor Tom Pecheux predstavljaju nove Pure Color ruževe za usne u kojima ujedinjuju modu i tehnologiju s dvije nove luksuzne formule za moderan izgled usna uz koje ćete pokazati svoju strast za ruževima.

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, boja koju vidite je boja koja je na usnama upravo onakva kakvu želite, a pružena koloristička paleta jedna je od najbogatijih koji smo do sada imali prilike vidjeti. I 'Long Lasting' i 'Crystal' varijanta ostavljaju usne baršunasto mekima i nahranjenima vitaminima A i C.

Nova generacija sjajila nudi se u tri formule, ovisno o tome koji efekt želite postići: shine (sjaj esencije boja), shimmer (sjaj čestiva bisera) i sparkle (visoki metalik sjaj).

>> Modno ludilo: Pustite boje neka vrište

>> 8 trikova za neodoljive usne

Lakovi za nokte slijede koloristički prasak u kojem je sadržana nesputane boje poput one nijanse kamenica te divlje ljubičaste, raspiruju maštu te poručuju da visoka moda ne mora biti samo na tijelu, već i na noktima.

Razigrati se možete i sa sjenilima za oči koje mogu tek nježno skrenuti pažnju na vaš pogled, ili se intenzivnim pigmentom poigrati s bojom usana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju