Od svih boja koje su in ove sezone uz ljeto najbolje odgovara žuta. Žute modne kombinacije odlično pristaju preplanuloj koži, a što je još bolje prkose suncu. Započnite sa satom i žutim platformama, a kad se upoznate s tom jarkom bojom poželjet ćete još!

Žuta spada u tople boje, a pod njenim se utjecajem pojačavaju mišićna snaga i tjelesna cirkulacija. Žuta je najsvjetlija i izuzetno vesela boja te je simbol sreće i uspjeha. Žuta djeluje poticajno na psihu, energična je i radosna.

Ovo je i više nego dovoljno razloga da odaberete barem jedan žuti komad i njime razveselite svoje ljetne kombinacije. Ukoliko niste dovoljno hrabri za žutu od 'glave do pete' naoružajte se žutim modnim detaljima i pritom svakako odaberite žuti sat i tanki remen koji će odlično pristajati uz bijelu ljetnu haljinu ili traperice.

>> Jeste li vruća ili hladna kraljica ljeta?

>> Modno ludilo: Pustite boje neka vrište

>> Fuksija: 'It' boja koja vrišti zadovoljstvom

Žuta boja ima širok raspon značenja pa od simbola raskoši, strasti pa čak i oholosti koje pripisujemo snažnoj nijansi,  žuta lako može postati boja nečasnosti i sramote (u srednjem su vijeku prostitutke nosile marame prljavo žute boje).

Predlažemo vam da zavirite u fotogaleriju i uživate u jarkom žutilu koje će vas zavesti i potjerati u šoping!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju