Vrijeme je za novo poglavlje u njezi usana, uz hidrataciju, nježne boje i blistavi sjaj od sada svojim usnama pružite i pravo vitaminsko osvježenje

Labello Vitamin Shake je poput pravog voćnog frapea, bogatog vitaminima i ekstraktima malina, brusnica, acai bobica i divljih jabuka, isprepletenih u mramornom stiku ružičaste i crvene kreme, slasnih mirisa i okusa koji pružaju užitak čim dotaknu usne.

Labello Vitamin Shake usnama pruža zdravu njegu na bazi vitamina, koji su važni antioksidansi i štite od UV zračenja.

Moćan vitaminski 'shake' sadrži 3 važna vitamina za meke i prirodno lijepe usne: vitamin C potiče proizvodnju kolagena i održava elastičnost kože, vitamin E regulira vlažnost i potiče regeneraciju zaštitnog sloja usana, a provitamin B5 ih štiti od isušivanja i pomaže im da zacijele kada ispucaju. Inovativna formula sadrži i zaštitni faktor od sunca SPF 10.

Labello Vitamin Shake spaja zdravu njegu i užitak za osjetila.
Trenutak za njegu pretvara u vitaminsko osvježenje od svakodnevne rutine, ispunjeno aromama svježeg voća na usnama.

Labello Vitamin Shake acai i divlja jabuka na usnama ostavlja diskretnu elegantnu crvenkastu nijansu, a pruža im snažno voćno osvježenje i vitaminsku zaštitu.

Acai bobice iz amazonske prašume imaju 15 puta snažnije antioksidativno djelovanje od crvenog grožđa i 1,5 puta snažnije od nara (šipka).

>> Kako šminkom povećati usne?

>> Sami napravite piling za ispucale usne

Madonna, Mick Jagger, Kate Moss i Oprah Winfrey smatraju ih čudesnim antioksidansom i lijekom protiv viška kilograma. Usporavaju starenje, pomažu regeneraciju i štite kožu od vanjskih utjecaja, a iznimno su bogate biljnim proteinima, mineralima i aminokiselinama.

Labello Vitamin Shake brusnica i malina je bogati vitaminski miks koji štiti i njeguje usne, a uz slatku voćnu aromu usnama daje prirodan ružičasti sjaj.

Labello potražite po cijeni od 18 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju