Sigurno ste već imali priliku vidjeti ili nositi modne dodatke hobistica koji možda i nemaju dizajnersku diplomu, ali izrađuju neodoljive narukvice, ogrlice, prstene ili pak ukrase za naše životne prostore. Od sada su njihove ponude okupljene na jednom mjestu, tako da im više u trag ne morate ulaziti tražeći kontakt od prijateljičine prijateljice ili ih pokušavati locirati na nekoj društvenoj mreži

Online platforma za promociju ručno izrađenih, unikatnih proizvoda – online! Woohoo.hr je prvi specijalizirani online oglasnik ovog tipa u regiji.

Na ovoj stranici možete pronaći radove stotine hobista, umjetnika, malih obrtnika i svih ostalih koji proizvode unikatne proizvode. U pravilu se radi o artiklima kao što su modni detalji, odjeća, nakit, umjetnine, a ponuda će se povećavat s brojem novih korisnika.

Osim što se putem Woohoo.hr-a proizvođači mogu oglašavati, svi proizvodi se mogu i naručiti, i to kroz formu putem koje smo olakšali direktan kontakt između zainteresiranih kupaca, te proizvođača, odnosno oglašivača.

>> FOTO: Unikatne naušnice za svačiji džep

>> Okušajte se u igri i postanite modni stručnjak u trenu

Svi koji se žele oglašavati mogu se besplatno registrirati te besplatno promovirati svoje proizvode. Artikli svih korisnika bit će promovirani i na drugim službenim kanalima Woohoo.hr stranice, kao što su Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram i drugi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju