Intimna higijena ima važnu ulogu u očuvanju zdravlja i zaštite od bakterija i gljivica koje uzrokuju svrbež, peckanje, crvenilo, neugodan miris ili pojačani iscjedak iz rodnice. Prirodna obrambena ravnoteža između 'dobrih' i 'štetnih' bakterija može se poremetiti ako je osoba pod stresom, zbog neadekvatne odjeće te nepravilnom njegom intimnih dijelova tijela

Većina infekcija ipak se može spriječiti redovitim pranjem genitalnih organa čistom vodom i uporabom prirodnih proizvoda, primjerice Olivalovih tekućih sapuna za intimnu njegu. Prirodni proizvodi Sensitive i Active svojom kiselošću i sastavom ne narušavaju ravnotežu rodnice te održavaju prirodnu svježinu i čistoću intimnih dijelova tijela. Olivalovi tekući sapuni s nevenovim uljem i mliječnom kiselinom te s austalskim čajevcem i kamilicom namijenjeni su svakodnevnoj intimnoj higijeni - kako kod žena tako i muškarca.

>> Žene trebaju godinu dana za oporavak od poroda

Tekući sapun za intimnu njegu Sensitive namijenjen je svakodnevnoj intimnoj higijeni žene i muškarca. Obogaćen je nevenovim uljem i mliječnom kiselinom te posebno prilagođen osjetljivoj sluznici genitalnih organa. Može se koristiti od najranije djevojačke dobi.

Tekući sapun za intimnu njegu Active održava prirodnu svježinu i čistoću intimnih dijelova tijela žene i muškarca. Antiseptički učinak australskog čajevca i umirujuće djelovanje kamilice doprinose ravnoteži prirodne mikroflore i aktivnom djelovanju sapuna na prirodnu obranu i kiselost sluznice.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju