Modna blogerica Stilidreta vodi vas kroz lude ljetne popuste u trgovinama i na webshopu Planet obuće!

Galerija Planet obuća - sezonsko sniženje Planet obuća - sezonsko sniženje Planet obuća - sezonsko sniženje +0 Planet obuća - sezonsko sniženje

Stigao je moj najomiljeniji dio godine koji volim zbog pregršt sunca, godišnjeg odmora ??, ali i zbog izdašnih ljetnih popusta u meni omiljenoj trgovini cipela: Planet obući! Razlog zbog kojeg kupujem tamo je prije svega kreativnost i svježina dizajna cipela, sandala i tenisica, a drugi razlog su upravo aktualni ljetni popusti do -60% koji jednostavno zovu sirenskom opčinjenošću.

Ne znam volite li neonske boje, ali ja sam veliki fan fluoroscentno roze, žute i zelene boje koje za mene vrište slobodom, optimizmom i futurističkom inspiracijom. Volim ih često ubaciti u dio outfita, bilo da su trenutno OUT ili IN (kao sada). U Planet obući sam pronašla sandale mojih snova: neonske flat sandale s rastezljivom trakicom. Vidim se u njima po cijele dane jer su beskrajno udobne i zrače veselim bojama. A tek cijena s popustom: 103 kune, zbilja povoljno!

Planet obuća - sezonsko sniženje Planet obuća - sezonsko sniženje Foto: PR

Kao suprotnost njima, odabrala sam i platnene sandale od eko materijala, s prugicama, na špaga-peti, za moj boho-hipi-laid back osjećaj i outfit koji me nosi kroz one sparne ljetne dane kad mi je bitno da mi se sandale ne lijepe za nogu, i kad imam osjećaj da bi u njima, od ugode, mogla hodati i na kraj svijeta.

Planet obuća - sezonsko sniženje Planet obuća - sezonsko sniženje Foto: PR

Za oko su mi definitivno zapele i totalno lude, crne robusne sandale na izraženim platformama, koje su, iako izgledaju “heavy”, zapravo vrlo lagane i mogu se nositi na gotovo sve što imam u ormaru od ljetne odjeće: na kratke ili duge hlače, na dužu haljinu ili na minicu. Uz njih se savršeno kombinira mala torbica u obliku retro foto aparata (koju sam već prije kupila, također u Planet obući?) i koja izaziva salve oduševljenja gdje god se pojavim s njom.

Planet obuća - sezonsko sniženje Planet obuća - sezonsko sniženje Foto: PR

Nisam velika ljubiteljica štikli i visokih peta, ali ne mogu da ne spomenem neke od prekrasnih “Nina fashion” modela na tanku ili blok petu, koje izgledaju prilično moćno i atraktivno, samo u mom slučaju, prvo moram naučiti lijepo hodati u njima, a onda ih i nositi ??

Za naše “snažnije polovice”, odnosno dečke i muževe, također postoji fantastičan izbor ljetnih cipela, sandala i natikača, a ja sam za svog partnera odabrala tamnoplave mokasine i smeđe kožne natikače. Ako poželi neke druge modele, ništa lakše, izbor je ogroman i primamljiv, neka krene sam u “lov”!

Dječja kolekcija je toliko slatka i dražesna da ju je lijepo i samo gledati: svi ti motivi srčeka, autića, šljokica, princeza, junaka; sandalice i natikače kao iz zemlje bajki. Znam kome ću pokloniti savršen par žutih sandalica sa cvjetićem i neonske (naravno) zeleno-crne indoor tenisice.

Veliki sezonski popusti do -60%, u trgovinama i na webshopu Planet obuće, traju od 1. do 21. srpnja 2020. Sada je pravo vrijeme za obnoviti svoju ljetnu kolekciju obuće, još dok najbolji komadi nisu nestali!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju