Toplinski val i visoke temperature turiste ne sprječavaju u obilasku predivnih destinacija u našoj zemlji. Kao i mnogi drugi obalni gradovi, i Šibenik ove sezone očekivano bilježi porast broja noćenja u odnosu na posljednje dvije pandemijske sezone.

Galerija Prošivena torba modne kuće Chanel Street style izdanje iz Šibenika Street style izdanje iz Šibenika +2 Prošivene natikače

U ljepotama Krešimirova grada uživaju brojni turisti koji istražuju gradske ulice. Naravno, to je ujedno i dobra prilika za stvaranje fotografskih uspomena s odmora, pa mnogi zastanu pored šibenskih znamenitosti kako bi okinuli pokoju fotografiju za uspomenu s ljetovanja.

Napravila je to i jedna dama koja se fotografirala uz portal na sjevernom zidu katedrale sv. Jakova, velebnog graditeljskog ostvarenja koje je zbog svoje važnosti 2000. uvršten na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Lijepa smeđokosa dama pozirala je uz katedralu sv. Jakova Lijepa smeđokosa dama pozirala je uz katedralu sv. Jakova (Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell)

Za šetnju Šibenikom odjenula je haljinu maksi kroja s bretelama ukrašenu efektnim cvjetnim uzorkom. Na haljini su prevladavale crna i tamnocrvena boja s bijelim, žutim i smeđim naglascima, pa je torba u konjak-smeđoj nijansi sjajno pristajala uz nju.

Uz haljinu i torbu kombinirala je vrlo neutralne natikače u svevremenskoj bež nijansi, a odabrala je prošiven model. Prošivenu teksturu navikli smo vidjeti na torbama - kultni Chanelovi modeli po tome su prepoznatljivi.

Prošivena torba modne kuće Chanel Prošivena torba modne kuće Chanel (Foto: Shutterstock)

Osim na torbama, takvu teksturu viđali smo i na odjeći, a onda je proteklih nekoliko sezona postala nezaobilazna i na obući. Uz tako jednostavan detalj poput najobičnijeg prošiva klasični modeli obuće poput natikača postaju malo zanimljiviji i efektniji.

Prošivena obuća u trendu je i ove sezone Prošivena obuća u trendu je i ove sezone (Foto: H&M)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju